A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Футзал 2018-2019. Першість Яготинського району. Перша ліга. Фінал.

Час дуже швидко плине… І ось ніби,  не так давно був лише початок, перші матчі,  а ось і вже нагороди. В спорті та й як і в житті, немає часу на розкачування. Сьогодення завдало високий ритм і його потрібно витримати, щоб бути кращими та чогось досягти. А якщо ні, не витримуєш, то і тоді доганяти стає тяжче, а іноді і не можливо… Саме так можна охарактеризувати першість Яготинського району з футзалу. В ній хто вдало стартував і витримав ритм ( стабільність складу на матчі, налаштованість на гру, відповідальність та рішучість в кожному матчі) той і став перемоцем та призером. Мова йде про команди-призери сезону 2018-2019 року. Їх гра була більш стабільнішою та ефективнішою в кожному матчі й саме це стало залогом успіху.

12:10 12.02.2019

Відбулися чергові змагання у школярів Яготинського району

Відбулися чергові змагання у школярів Яготинського району. Цього разу, учні міських закладів загальної середньої освіти змагалися за перемогу у І (районному) етапі Шкільної баскетбольної ліги України 3х3.

10:51 08.02.2019

«Казкотерапія як один із методів практичної діяльності психолога»

05 лютого 2019 року на методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум для практичних психологів закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти з  теми «Казкотерапія як один із методів практичної діяльності психолога».

15:01 05.02.2019

Інтеграція як чинник розвитку дитини

31 січня 2019 року на базі Яготинської ЗОШ № 1 методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Висоцькою Н.І. проведено засідання проблемної групи вчителів 3-х класів та школи молодого вчителя з теми «Інтегрований підхід для розвитку інтелектуально-творчих умінь молодих школярів».

16:56 31.01.2019

Використання педагогічної спадщини Василя Сухомлинського в закладах дошкільної освіти

30 січня 2019 року на базі ДНЗ №2 «Дюймовочка»  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. було проведено засідання районного методичного об'єднання вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Використання творів Василя Сухомлинського як засобу виховання у дітей дошкільного віку любові до природи».

14:11 31.01.2019

Вхід для адміністратора