A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

«Пліч-о-пліч» ІІ етап. Змагання з баскетболу (дівчата)

07 березня 2024 року, у рамках ІІ (територіального) етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», на базі Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися змагання з баскетболу (дівчата) серед команд закладів загальної середньої освіти Яготинської міської ради. 

13:09 08.03.2024

06 березня 2024 року відбулися змагання з баскетболу (юнаки) та черліденгу

06 березня 2024 року закінчився ІІ (територіальний) етап змагань в рамках Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Яготинської міської ради з баскетболу (юнаки) та черліденгу. Змагання проводилися у приміщенні Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи.

15:57 07.03.2024

04 березня 2024 року - початок змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу (юнаки) у Яготинській міській територіальній громаді

    04 березня 2024 року розпочалися змагання з баскетболу (юнаки) в рамках ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". У спортивному залі зустрілися дві команди: команда "Foxes" Яготинського ліцею № 1 та команда "Авангард" Сулимівської  філії Яготинського ліцею № 1.

14:58 04.03.2024

Парад відкриття ІІ-го етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч»

27 лютого 2024 р. в спортивному залі Яготинської ДЮСШ відбувся парад відкриття ІІ-го етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч», а також фінальна зустріч з волейболу серед юнацьких команд 2009 р. та молодші.

15:53 28.02.2024

26 лютого 2024 року розпочався ІІ (територіальний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

26 лютого на базі  Яготинського ліцею № 1, Яготинського ліцею № 2, Яготинського ліцею № 3 відбулись зональні змагання з волейболу (юнаки) у рамках ІІ (територіального) етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» між командами закладів загальної середньої освіти Яготинської міської територіальної громади. Змагались команди 9 закладів освіти. Переможцями у цих змаганнях стали команди Яготинського ліцею № 1, Панфильської філії Яготинського ліцею № 2, Яготинського ліцею № 3. Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у фінальних змаганнях!

16:25 26.02.2024

У рамках Програми з відновлення України

     У грудні 2014 року Європейський Інвестиційний Банк (ЄІБ) та Уряд України уклали Фінансову угоду про Надзвичайну кредитну програму для відновлення України (НКПВУ), що передбачає виділення кредиту у розмірі 200 млн євро на проєкти відновлення об’єктів соціальної інфраструктури у п’яти східних областях України: Донецькій, Луганській (території підконтрольні уряду), Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській. У квітні 2015 року Верховна Рада України ратифікувала цей документ і Фінансова Угода набула  чинності. У 2018-2022 роках реалізація НКПВУ була поширена на окремі громади та населені пункти Полтавської, Київської, Одеської та Херсонської областей, що прийняли значну кількість ВПО із зони конфлікту.

15:25 31.01.2024

Засідання організаційного комітету з проведення територіального етапу всеукраїнських ігор "Пліч-о-пліч шкільні ліги"

 25 січня 2024 року у малому залі Яготинської міської ради відбулося засідання оргкомітету за участю спеціаліста відділу освіти, начальника відділу молоді та спорту, тренерів Яготинської ДЮСШ, вчителів фізичної культури міських закладів освіти з питань організації всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги " серед учнів закладів загальної середньої освіти. Під час якого вирішено ряд питань. Зокрема: обговорено регламенти змагань, дати та місце проведення територіального етапу, склад суддівського журі.

12:04 26.01.2024

Відкриття класів безпеки у закладах освіти Яготинської міської ради

   Сьогодні, 24 січня, у Яготинський територіальній громаді для учнів ліцеїв № 1 та № 3 відкрили свої двері нові Класи безпеки. Основна мета Класів безпеки – навчити школярів правил пожежної, мінної безпеки, а також правил надання домедичної допомоги.   Перший урок у класі Яготинського ліцею N 1 був активним і пізнавальним - рятувальники разом з поліцейськими розповіли дітям базові правила безпеки життєдіяльності, які необхідно приміняти як вдома, так і в школі та інших різних місцях. Після теоретичної частини, діти радо знайомилися з пожежною технікою та спорядженням, приміряли бойовий одяг на шкільному подвірʼї.   Також фахівці оперативних служб ще раз з малечею обговорили алгоритм дій під час повітряної тривоги - і змогли відпрацювати його на практиці, адже прозвучав сигнал «Повітряна тривога» в реальності і учні Яготинського ліцею N3 з Класу безпеки перейшли до укриття. І аби не гаяти часу та мати силу та знання проти небезпек, які несе з собою наш ворог, продовжили навчання з фахівцями ДСНС та МВС вже у безпечному місці. Завзяті маленькі українці засипали офіцерів питаннями, а особливо їх хвилював пес Патрон, девіз якого «Не підходь. Не чіпай. Телефонуй 101» діти знають на памʼять. Тож навіть повітряна тривога не стане на шляху до знань, таких необхідних та корисних, таких, які збережуть життя.

18:07 24.01.2024

Стартував І (шкільний) етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч шкільні ліги"

   16 січня 2024 року у Яготинській територіальній громаді стартував І (шкільний) етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч шкільні ліги" серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО". Загалом уже подали заявки 8 команд з баскетболу, 17 – з волейболу, 9 – з футзалу та по 3 команди зі спортивного орієнтування та черлідингу.

11:23 20.01.2024

Вхід для адміністратора