A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Крути… Крути – слава України

Сто років тому відбулась одна з найтрагічніших подій в історії нашої країни. Українські студенти віддали своє життя, аби захистити Київ від наступу більшовиків. Сьогодні складається враження, що історія повторюється. Принаймні так вважає більшість українців. Однак факт залишається фактом, цей бій залишив неабиякий слід в нашій національній пам’яті.

10:01 31.01.2019

«Крути – наша слава, наша історія»

29 січня 2019 року – вічна дата пам’яті українського народу – День вшанування Героїв Крут. З метою  вшанування пам’яті студентської молоді, яка віддала життя за неньку Україну, виховання свідомого громадянина своєї держави,  почуття глибокої поваги до історії України, гордості за український народ, у Черняхівському НВК «ЗОШ I-IIIст.-ДНЗ (ясла-садок)» було організовано та проведено цикл  тематичних, історично-інформаційних заходів та книжкова виставка: «Крути – наша слава, наша історія».

10:00 31.01.2019

Вітаємо переможця та призерів обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури

Митько Вікторію, ученицю 8 класу Яготинського НВК № 2 та її вчителя Бранець Оксану Іполитівну з 1 місцем на обласному етапі з української мови та літератури.

09:01 28.01.2019

Хай музика лунає!

24 січня 2019 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О.В. на базі ДНЗ№3 «Ромашка» проведено засідання районного методичного об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти на тему: «Роль, місце і значення музичних занять в художньо-естетичному розвитку дітей дошкільного віку».

12:58 24.01.2019

Збір лідерів на Яготинщині

Діти-лідери нової формації потебують розитку компетенцій, відповідальності, самостійності, комунікабельності, креативності та лідерських якостей,  здатності мислити неординарно та приймати нестандартні рішення, працювати в команді. Найголовнішим завданням системи освіти України у ХХІ столітті стало особистісно - орієнтоване навчання і виховання учнів для їх всебічного розвитку. Формування таких гнучких навичок поставила перед собою за мету районна рада дітей Яготинщини.

08:20 24.01.2019

Вхід для адміністратора