A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Футзал 2018-2019. Першість Яготинського району. Перша ліга. Фінальна частина.

В першій лізі першості Яготинського району розпочалася фінальна частина. Нагадаємо, що  після відбіркового етапу визначилися команди, що потрапили до групи "сильніших", які продовжать боротьбу за нагороди. Також командам нараховані бонусниочки. Так в групі "сильніші" команди наступні: "Урожай" Черняхівка, ФК "Двірківщина", ФК "Ничипорівка", "Архат" Годунівка, "Чумгак" Богданівка, ФК "Червоне". Схема проведення в одне коло. Переможець визначиться за найбільшою сумою очок. Тури відбуватимуться через тиждень.. А ось матчі групи "сладших" відбудуться наступної суботи (19.01.). А ось команди: "Єдність" Фарбоване та "Промінь" Панфили (по 3 очки), "Обрій" Кулябівка та "Ренесанс" Сотниківка (по 2 очки), "ФК "Сулимівка" та ФК "Супоївка"(по 1 очку),також отримали бонусніочки та проведуть одноколовий турнір. Переможець цієї групи отримує втішний приз "Кубок "За волю до перемоги".

13:47 14.01.2019

Чемпіонат Яготинського району з футзалу сезону 2018-19 років. 5 тур.

Завершилися матчі першого кола чемпіонату Яготинського району з футзалу. І як свідчать результати матчів, що в турнірі боротьба тільки розпочинається. За виключенням «Прапора», всі команди мають очкові втрати. Щоправда, в них і залишився один з принципових матчів з «Автолідером», що був перенесений ще в першому турі. Всі суперники мають достатньо майстерності аби принести один одному «неприємності». Й тому в кожному  матчі повинна бути максимальне налаштування та стовідсоткова віддача сил на майданчику. І тому, вболівальників чекають ще більш цікавіші матчі та захоплюючі матчі, лише бажаємо, щоб пристрасті були в межах правил та лише на майданчику.

13:42 14.01.2019

З любов’ю до дітей

Новий рік, Різдво Христове – найбажаніші та найтепліші календарні свята, які знають, люблять, з нетерпінням чекають дорослі та діти. 

18:40 12.01.2019

«Психолого-педагогічний супровід дітей із особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання»

10 січня 2019 року районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту  Яготинської районної державної адміністрації (методист Мрачик Н.А. та Миненок О.В.) спільно із інклюзивно-ресурсним центром (директор Трішина В.М.) проведено інструктивно-методичну нараду для практичних психологів, вчителів-логопедів, асистентів вчителів (вихователів)   інклюзивного навчання закладів освіти.

08:08 11.01.2019

Майстер-клас колег

Сьогодні відбувся майстер-клас "Я роблю це так", який проводили колеги - вчителі математики Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1: Пророченко Наталія Анатоліївна, Самсоненко Андрій Ігорович, Матвійок Лариса Володимирівна. Молодість + досвід + бажання + відкритість до змін - це складові успіху проведеного заходу. 

07:56 10.01.2019

Методичний калейдоскоп

9 січня 2019 року на базі Яготинської ЗОШ № 1 методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Висоцькою Н.І. проведено методичний калейдоскоп для вчителів 1-х класів з теми «Формування наскрізних умінь – вимога сучасної школи».

13:34 09.01.2019

Вхід для адміністратора