A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Для успішної самореалізації в суспільстві

Дата: 25.03.2019 15:44
Кількість переглядів: 192

25 березня 2019 року на базі Яготинського НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. № 3» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА  Висоцькою Н.І. проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів трудового навчання закладів освіти з теми «Педагогічна майстерність вчителя як умова успішного формування в учнів комунікативних компетентностей»  На засідання обговорено питання участі учнів в районному та обласному етапах Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання.

Миколаєнко А.Є., вчитель трудового навчання Яготинського НВК № 2 ознайомив присутніх з технології виговлення виробів з паперової лози.

Педагоги взяли участь у майстер - класі керівника РМО Козлової Л.Є. з виготовлення мандали (оберега ) . Технологічний компонент сучасних освітніх стандартів, що грунтується на концептуальних засадах «Нової української школи» пріоритетне значення  надає формуванню в учнів ключових компетентностей для успішної самореалізації в майбутній професії.

В ході засідання вироблені методичні рекомендації  з даної теми:

  • Удосконалювати навчально-виховний процес шляхом створення ситуації успіху, використання інформаційно-комунікативних технологій.
  • Спрямувати діяльність на формування комунікативної компетентностіі для успішної самореалізації дитини в суспільстві.
  • Надавати перевагу проектній, пошуково-дослідницькій технологіям з метою забезпечення практично-прикладного характеру навчальних завдань.
  • Створювати умови для комфортного навчання кожного учня.
  • Проводити профорієнтаційну роботу.


« повернутися

Вхід для адміністратора