A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Районне методичне об’єднання вчителів хімії, біології та основ здоров’я

25.03.2019 на базі Яготинського НВК № 2 методистом районного методичного кабінету  відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Ганжою Світланою Іванівною  проведено  засідання районного методичного об’єднання  для вчителів хімії, біології та основ здоров’я з теми «Використання інтерактивних методів навчання на уроках хімії, біології та основ здоров’я, як спосіб формування комунікативної компетентності учнів».

15:26 25.03.2019

Фестиваль педагогічних ідей

25 березня 2019 року на базі Яготинського НВК № 2 завідувачем районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА організовано проведення фестивалю педагогічних ідей для вчителів іноземних мов з теми: «Мій особистісно зорієнтований  урок».

14:51 25.03.2019

Вчимо творити добро через казку

20 березня 2019 року на базі ДНЗ №4 «Пролісок»  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. було проведено засідання районного методичного об'єднання вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Казка як засіб морального виховання дітей дошкільного віку».

15:10 20.03.2019

«Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»

Стартував обласний фестиваль 2019 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», в якому беруть участь збірні команди всіх районів та об’єднаних територіальних громад  Київщини. Організацією проведення та підготовкою наших районних команд займається районний фізкультурно-оздоровчий клуб «Колос» спільно з інструкторами зі спорту та відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

08:07 19.03.2019

ПЕРЕМОЖЦІ ВИЗНАЧИЛИСЯ!

На минулому тижні відбулися чергові шкільні змагання. Цього разу юнаки та дівчата міських закладів середньої освіти Яготинського району виборювали першість у волейболі. Команди навчальних закладів були сформовані з учнів 9 класів та молодше. Загалом змагання відбувалися в рамках першого етапу волейбольної шкільної ліги України.

15:26 18.03.2019

Удосконалення професійної майстерності вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти

15 березня 2019 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О.В. на базі ДНЗ№5 «Берізка» проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти на тему: «Удосконалення методів і форм співпраці вчителя – логопеда та практичного психолога у роботі з дітьми, що мають мовленнєві вади».

10:00 18.03.2019

Споріднені душі Великих майстрів

Реформування української освітньої системи вимагає нових підходів до організації і змісту навчальної діяльності. Важливе місце посідає один із перспективних напрямів сучасної шкільної педагогіки – музейна педагогіка, що вирішує проблеми формування особистості, а саме: залучення учнівської молоді до дослідницької діяльності засобами музейної експозиції з використанням інформаційних технологій, розвиток дослідницьких умінь і творчих здібностей, вироблення здатності до самостійних суджень і оцінок, навичок критичного мислення.

09:49 13.03.2019

Чудовий світ поезії у Яготинському музеї «Флігель Т.Г. Шевченка»

12 березня 2019 року відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації на базі музею «Флігель Т.Г.Шевченка» було проведено поетичні читання творів Т.Г.Шевченка та виставка дитячих творчих робіт «Чарівний дивосвіт барв шевченківської поезії» вихованців закладів дошкільної освіти району, присвячені 205-?річниці з дня народження Великого Кобзаря.

13:51 12.03.2019

«Медіатека - інтерактивний простір розвитку дітей»

12 березня 2019 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Мрачик Н.А. на базі Яготинського  НВК «СШ-ЗОШ I-IIIст. № 3» проведено семінар-практикум шкільних бібліотекарів з теми: «Медіатека - інтерактивний простір розвитку дітей».

13:42 12.03.2019

Вхід для адміністратора