A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Розвиток мовлення маленьких дошкільнят

12 квітня 2019 року  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. було проведено засідання творчої групи вихователів закладів дошкільної освіти з організації життєдіяльності дітей раннього віку на тему «Мовленнєвий розвиток дітей раннього віку засобами театралізованої діяльності».

11:07 15.04.2019

Змагання кращих волейболісток

11 квітня 2019 року на базі Черняхівського НВК відбулися районні змагання з волейболу серед збірних команд дівчат закладів освіти Яготинського району. У спортивних змаганнях взяли участь 6 закладів загальної середньої освіти: Черняхівського, Сулимівського, Супоївського, Капустинського, Панфильського, Богданівського НВК.

15:29 11.04.2019

Всеукраїнський тиждень громадського здоров’я у Лемешівській ЗОШ

Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації від 08.04.2019 № 119-н та з метою формування здорових звичок і відповідального ставлення до власного здоров’я учнів школи, в закладі  10  квітня  в 1 - 11 класах  проведено Всеукраїнський урок «Громадського здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

10:46 11.04.2019

Роль молоді у формуванні гармонізації суспільства. Або від теорії до практики.

В рамках реалізації принципу дуальної освіти в Україні, 04 квітня 2019 року студенти Яготинського інституту МАУП та коледжу  спеціалізації «Соціальна робота» відвідали міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м Бровари. Майбутні соціальні працівники ознайомилися з роботою закладу, поспілкувалися з педагогами, взяли участь у проведенні практичних розвиваючих занять з вихованцями та інтерактивних ігор. Всіх студентів вразила атмосфера емоційного тепла та затишку центру, батьківської любові до дітей з боку вихователів та персоналу (77 осіб), технічне оснащення та методичне наповнення (кімната Монтессорі, мультимедійні дошки, надсучасний японський ліфт, сольові кімнати та інше). Директор центру запросив студентів для проходження практики та працевлаштування  по закінченні вузу. День перебування в Центрі промайнув як одна мить, залишивши по собі незабутні враження та сльози радості та надхнення від спілкування.

09:02 11.04.2019

Організація життєдіяльності дітей раннього віку

9 квітня 2019 року на базі  ДНЗ № 1 «Зіронька» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. було проведено засідання творчої групи вихователів дошкільних навчальних закладів з організації життєдіяльності дітей раннього віку на тему «Організація театралізованої діяльності з дітьми раннього віку за напрямком: до творчості через навчання».

12:01 10.04.2019

Участь в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників команди Капустинського НВК «Пульс»

5 квітня 2019 року у місті Переяслав-Хмельницький було проведено обласний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників. У фестивалі брали участь 11 команд із різних районів Київської області.

08:22 09.04.2019

Успіхи наших баскетболістів

6 квітня  2019 року наша збірна чоловіча команда з баскетболу достойно взяла участь у фінальних змаганнях, що проходили на базі спортивного комплексу КП КРР Кагарличчина. Змагання з баскетболу серед чоловіків проводились згідно Регламенту проведення «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

15:41 08.04.2019

Вхід для адміністратора