A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Районне методичне об’єднання вчителів хімії, біології та основ здоров’я

Дата: 25.03.2019 15:26
Кількість переглядів: 227

25.03.2019 на базі Яготинського НВК № 2 методистом районного методичного кабінету  відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Ганжою Світланою Іванівною  проведено  засідання районного методичного об’єднання  для вчителів хімії, біології та основ здоров’я з теми «Використання інтерактивних методів навчання на уроках хімії, біології та основ здоров’я, як спосіб формування комунікативної компетентності учнів».

Роботу методичного об’єднання вчителів хімії, біології та основ здоров’я було розпочато  з тренінгового заняття щодо самореалізації вчителя.

На засіданні розглядалися також питання:

  • результати участі учнів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах різних рівнів;
  • планування уроків повторення та узагальнення з хімії, біології та основ здоров’я;
  • підготовка до складання державної підсумкової атестації та проходження зовнішнього незалежного оцінюванняз хімії та біології.

Моцак Оксана Степанівна, вчитель хімії Яготинського НВК № 3, голова методичного об’єднання розповіла про використання методик щодо  зацікавлення учнів до вивчення предмета, продемонструвавши результати учнівських досліджень.

Члени методичного об’єднання вчителів  хімії, біології та основ здоров’ястали активними учасниками тренінгів, які проводила Чорнобай Лариса Іванівна, вчитель основ здоров’я Яготинського НВК № 2 щодо зацікавленості учнів до вивчення предмету.

В роботі засідання взяли  участь 20вчителів хімії, біології та основ здоров’я закладів загальної середньої освіти  району.

В ході роботи  засідання були прийняті методичні рекомендації з даної проблеми.



« повернутися

Вхід для адміністратора