A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Новорічні феєрії у Фарбованському НВК

Святково прибрана зала з ошатною ялинкою зустрічала численних гостей Фарбованського НВК «ЗОШ I-III ст.-ДНЗ (ясла-садок)» та учасників новорічно - різдвяних урочистостей: ранку для малюків та початківців шкільної родини, вечора для старшокласників. Спільним для обох заходів було розмаїття костюмів,строкатість і змістовність виступів учасників.

10:32 29.12.2018

Новорічна казка

З приходом зими завітали до нас новорічні свята. Всією шкільною родиною Черняхівського НВК «ЗОШ I-III ст.-ДНЗ (ясла-садок)» весело проводжали 2018 та зустрічали Новий – 2019 рік.

10:21 29.12.2018

«ПОДАРУНКИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ»

19.12.2018  року в  дошкільному навчальному закладі (ясла – садок) комбінованого типу № 2 «Дюймовочка» було влаштовано дозвілля за тематикою української народної обрядовості   у вигляді розваги «Подарунки від Святого Миколая». У святкуванні приймали участь працівники закладу та діти.

09:23 22.12.2018

Святий Миколай завітав до малят у ДНЗ №1 «Зіронька»

Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності і веселощів. З особливим  нетерпінням малюки очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Діти для святого Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, що гладить по голівці, радує подарунками. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним – невеличкі різочки, щоб нагадати, як треба поводитися.

13:58 20.12.2018

Підвищення професійної майстерності вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти

18 грудня 2018 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О.В. на базі ДНЗ№6 «Волошка» проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти на тему: «Поліпшення якості корекційної роботи з дітьми, що мають мовленнєві вади».

16:32 18.12.2018

Відкриття інклюзивно - ресурсного центру на Яготинщині

18 грудня 2018 року, у м. Яготині відкрито інклюзивно-ресурсний центр. Вже не новою є на Україні подія створення закладу, який покликаний допомагати нашим маленьким громадянам на шляху становлення особистості, сприяти розвитку та самовдосконаленню кожної дитини, незалежно від її освітніх можливостей. На Яготинщині  створення такого закладу  - це справжнє свято, яке,  можливо за Божою ласкою чи рядом інших людських факторів,  відбулося напередодні Дня святого Миколая.

16:10 18.12.2018

Вхід для адміністратора