A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Молодіжний фестиваль «ПРОФ FEST OK» у Яготинському центрі професійно-технічної освіти

Дата: 19.04.2019 15:17
Кількість переглядів: 220

19 квітня учні 9-х класів Яготинського району  прийняли участь у профорієнтаційному заході в рамках молодіжного фестивалю «ПРОФ FEST OK» на базі   Яготинського центру професійно-технічної освіти.  Всього на заході присутніми було понад сто учнів закладів загальної середньої освіти м. Яготина, Яготинського району та  учнів Кивської,Черкаської і Полтавської областей.

З вітальним словом до гостей закладу освіти звернувся директор Ярослав Ситніков. Також на заході були присутні Ніна Гуляй, начальник відділу професійної, вищої освіти і науки та інноваційної діяльності департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації; випускник 2016 року Олександр Пастернак, піцайоло, переможець всеукраїнського фестивалю Pizza Fest 2018; педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти.

Кожна група учнів знайомилася з професіями закладу освіти, які були представлені по локаціям у навчальних майстернях:

Локація № 1 за професією «Кухар»

Локація № 2 за професією «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу»

Локація № 3 за професією «Маляр»

 Локація №4 за професією «Електрозварник ручного зварювання»

Локація № 5 за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

Локація № 6 за професією «Тракторист машиніст сільськогосподарського виробництва»

 Локація № 7 за професією «Кондитер»

Для учнів закладів загальної середньої освіти були проведені майстер-класи майбутніми спеціалістами, майстрами виробничого навчання. Майбутні абітурієнти з задоволенням випробовували себе у ролі кухаря, кондитера, тракториста, водія, електрозварника, електрика, маляра та лаборанта.

Гостем фестивалю,Пастернаком Олександром був проведений майстер-клас з тонкостей віртуозного виготовлення тіста для піци.

Під час підведення підсумків фестивалю найактивніших учасників фестивалю «ПРОФ FEST OK»нагородили дипломами департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

Фестиваль відкрив учасникам широке коло робітничих професій, подарував позитивні емоції , незабутні враження, теплі посмішки та нові знайомства.


« повернутися

Вхід для адміністратора