A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Впровадження інноваційних технологій в управлінську діяльність керівників закладів дошкільної освіти

24 квітня 2019 року на базі ДНЗ №2 «Дюймовочка»  методистом районного методичного кабінету відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. було проведено спільне засідання районного методичного об'єднання завідуючих та творчої групи вихователів-методистів закладів дошкільної освіти на тему: «Застосування методу інтелектуальних карт у плануванні та організації освітнього процесу на засадах інтеграції в закладах дошкільної освіти».

12:43 25.04.2019

Навчально-польові збори

24 квітня 2019 відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації спільно із Яготинським районним військовим комісаріатом Київської області згідно Плану основних заходів із підготовки громадян до військової служби та ознайомлення їх із життям і побутом Збройних Сил України проведено навчально-польові збори з вогневої підготовки із учнями 11-х класів закладів загальної середньої освіти Яготинського району.

09:14 25.04.2019

«Освітянський брейнстормінг – крокуємо до успіху!»

23 квітня 2019 року методистом районного методичного кабінету Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум для   заступників директорів із виховної роботи, практичних  психологів та соціальних педагогів з теми «Освітянський брейнстормінг – крокуємо до успіху!».

14:38 23.04.2019

23 квітня - Всеукраїнський День психолога

Всеукраїнський день психолога – це привід сказати «дякую» людям, які розділяють чужі проблеми, горе, сум та радощі, а також допомагають іншим віднайти себе в цьому житті і просто жити, радіючи всьому доброму, що нас оточує.

08:21 23.04.2019

Молодіжний фестиваль «ПРОФ FEST OK» у Яготинському центрі професійно-технічної освіти

19 квітня учні 9-х класів Яготинського району  прийняли участь у профорієнтаційному заході в рамках молодіжного фестивалю «ПРОФ FEST OK» на базі   Яготинського центру професійно-технічної освіти.  Всього на заході присутніми було понад сто учнів закладів загальної середньої освіти м. Яготина, Яготинського району та  учнів Кивської,Черкаської і Полтавської областей.

15:17 19.04.2019

Художньо-естетичний розвиток дошкільнят

19 квітня 2019 року  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. на базі Сулимівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ(ясла-садок)» було проведено засідання школи передового педагогічного розвитку дітей дошкільного віку на тему: «Ознайомлення з великодніми звичаями українського народу дітей дошкільного віку засобами образотворчої діяльності».

15:16 19.04.2019

Яскрава гра у волейбол

Волейбол або відбиванка – неконтактний, комбінований вид спорту, де кожен гравець має свою спеціалізацію на майданчику. Яскраве районне спортивне змагання відбулося 18.04.2019 року на базі Черняхівського НВК, де 10 команд сільських закладів загальної середньої освіти виборювали  перемогу.

16:36 18.04.2019

Найрозумніше дошкільня Яготинщини - 2019

З метою всебічного розвитку дітей дошкільного віку, виявлення та підтримки юних ерудитів, залучення дітей до пізнавальної діяльності 18 квітня 2019 року у ДНЗ № 6 «Волошка»  відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації проведено районний конкурс «Найрозумніше дошкільня». Участь у конкурсі брали вихованці старших груп із дев’яти садочків району, які стали переможцями І етапу конкурсу у своїх закладах дошкільної освіти.

15:00 18.04.2019

Шляхи ефективного відпрацювання Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми

15 квітня 2019 року  відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації за сприяння громадської «Фундації «Гармонізоване суспільство» та Київської міської державної адміністрації у актовій залі Яготинської районної державної адміністрації було проведено майстер-клас на тему: «Ідентифікація та взаємодія в НМВ» для  практичних психологів, соціальних педагогів, заступників директорів із виховної роботи (педагогів-організаторів) та методистів, координаторів психологічної служби Яготинського, Згурівського та Баришівського районів.

16:03 15.04.2019

Вхід для адміністратора