A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

ЖИВИ, НАРОДУ ВІЛЬНЕ СЛОВО

Щороку, 21 лютого в Україні відзначається Міжнародний день рідної мови. Це значуще свято для представників 130 національностей, носіїв рідних мов, які проживають на теренах нашої держави.

10:10 24.02.2020

Ангели Майдану - незримі охоронці України

Спливає непомітно час: день за днем, рік за роком… Вже шості роковини трагічної загибелі Небесної сотні ятрять пам'ять. Невинні душі не йдуть у небуття, вони перетворюються на білих Янголів. Тим, кому не судилося побачити перемогу Революції  Гідності на Майдані, випала незвична місія – стати безмовними воїнами Світла, могутніми Янголами – незримими охоронцями України.

15:13 21.02.2020

Воркшоп для лідерів у Центральній виборчій комісії

20 лютого 2020 року діти-лідери Київщини побували в Центральній виборчій комісії - CentralElectionCommissionofUkraine (ЦВК) у складі делегації депутатів обласної ради дітей Київщини була і наша Аліна Смашна. Для лідерів провели модельне голосування «Вибори Президента України 2029». Вони  відвідали зали ЦВК, в яких формується історія нашої країни, коли оголошуються результати волевиявлення нашого народу. Учасники мали змогу зрозуміти основні засади та принципи виборчого процесу, структуру та функції ЦВК. Зокрема, зрозуміти обов‘язки виборчої комісії на практиці, а також вперше відчути себе справжніми виборцями на дільниці та повноцінними членами дільничної виборчої комісії, пройти всі етапи голосування.

10:43 21.02.2020

Баскетбол на базі Черняхівського НВК

Баскетбол є олімпійським видом спорту. Це прекрасна спортивна гра з м’ячем, який закидають руками в кільце із сіткою, закріпленою на щиті на висоті 3 метри 5 сантиметрів.

15:55 20.02.2020

Засідання творчої групи вчителів суспільствознавчих дисциплін у формі флеш-тренінгу

20 лютого 2020 року за участю завідувача районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Остапенко Н.О. на базі Яготинського НВК № 2 (директор Чорноштан В.І.) відбулося засідання творчої групи вчителів суспільствознавчих дисциплін у формі флеш-тренінгу. В основі заходу покладено обговорення нововведень, обмін досвідом, майстерністю між колегами, розширення кругозору учасників, підведення підсумків роботи та окреслення стратегій подальших завдань творчої групи.

15:25 20.02.2020

Вхід для адміністратора