A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Методичні рекомендації щодо організаційно-педагогічної роботи в умовах карантину

Дата: 16.03.2020 12:53
Кількість переглядів: 217

Картинки по запросу "карантин для учнів"На час карантину педагогічні працівники можуть виконувати іншу роботу, передбачену трудовим договором: складання або корегування навчальних планів, підготовка навчальних матеріалів (презентації, роздатковий матеріал, плакати, тощо), написання конспектів уроків, сценаріїв свят. 

З метою виконання навчальних планів і програм педагоги можуть керувати  частковим дистанційним навчаннямучнів: викладати матеріал під час скайп-конференцій, перевіряти домашні завдання через електронну пошту,надсилати тести для перевірки знань учнів.

Пропонуємо створення відеоуроків із навчальних предметів та їх передача на електронну адресу відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА для  формування районного банку  та  спільного використання.

У першу чергу до цієї роботи запрошуємо вчителів із педагогічними званнями.

Також інформуємо про трансляцію відеоуроків з навчальних дисциплін на телеканалі « Київ» для учнів 9-11класів. Дані уроки можна буде переглянути у запису на ютубі.

На сайті Освіта.ua розміщено завдання для дітей дошкільного віку та  учнів 1-4 класів відповідно до навчальних тем.

На сайті відділу освіти, молоді та спорту розміщено корисні посилання з відеоуроками та різними формами змістового дозвілля учнів.

Час карантину можна використати для підвищення рівня комп'ютерної  грамотності та оформлення своїх педагогічних напрацювань, при цьому продовжуючи навчальний процес через усі можливі засоби: спілкування через звичайний та мобільний телефон, за допомогою месенжера, телеграм, вайбер та ін.

 

Районний методичний кабінет відділу освіти,

молоді та спорту Яготинської РДА


« повернутися

Вхід для адміністратора