A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

«Нумо, дівчата» - відкрите загальношкільне спортивне свято

28 лютого районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА на базі Яготинського НВК №3 проведено навчально- практичний семінар для вчителів фізичної культури із теми « Технологія проведення загальношкільного спортивного заходу».

09:05 02.03.2020

Організація роботи з обдарованими дітьми в закладах дошкільної освіти

27 лютого 2020 року методистом РМК відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації  Миненок О. В. на базі дошкільного навчального закладу (центр розвитку дитини) №1 «Зіронька» проведено спільне засідання районних методичних об'єднань завідуючих та вихователів-методистів закладів дошкільної освіти на тему: «Організація роботи з обдарованими дітьми в закладах дошкільної освіти». Метою спільного засідання було: активізація знань педагогів щодо розвитку обдарованості у дітей дошкільного віку, стимулювання учасників до пошуку способів розвитку здібностей дошкільників, поширення знань щодо організації роботи з обдарованими дітьми, створення умов для розвитку обдарованості дітей, розробка рекомендацій для їх виховання і розвитку. На початку засідання Оксана Вікторівна зазначила про актуальність проблеми організації роботи щодо раннього виявлення в кожної дитини іскри таланту та роль керівника в організації роботи з обдарованими дітьми в закладі дошкільної освіти.

14:42 28.02.2020

Конкурс на краще есе на Яготинщині

27 лютого 2020 року завідівачем районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА  Наталією Остапенко спільно з  волонтером Корпусу Миру США Брук Менінг організовано проведення районного етапу есе з англійської мови серед учнів 6-11 класів та освітян району .

10:35 28.02.2020

Формуємо соціальну компетентність

25 лютого 2020 року на базі Богданівського НВК методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту проведено семінар – практикум для вчителів 3 класів та школи передового педагогічного досвіду з теми «Розвиток соціальної компетентності молодших школярів».

16:30 25.02.2020

Вітаємо співавторів методичного посібника "Музеєзнавство"

Вітаємо співавторів методичного посібника "Музеєзнавство" Марюту Галину Володимирівну, вчителя української мови та літератури Лозовоярівського НВК та Яблонську Людмилу Володимирівну вчителя української мови та літератури Богданівського НВК.

15:20 24.02.2020

Вхід для адміністратора