A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Музично-естетичний розвиток дошкільнят

З метою підвищення науково-методичного та практичного фахового рівня  педагогічних працівників закладів дошкільної освіти 11 лютого 2020 року на базі ДНЗ (центр розвитку дитини) №1 «Зіронька» відбулося засідання районного методичного об'єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти на тему: «Мовленнєвий розвиток дошкільників засобами музично-театралізованої діяльності».

14:45 13.02.2020

Яготинські «Боривітри»

Українці здавна славилася козаками-звитяжцями, що боролися проти численних ворогів, які вважали, що запорожці – характерники, здатні протистояти не тільки людям, а й природним стихіям: вітру, зливі, грому, сонцю …

14:34 13.02.2020

МИСТЕЦТВО ОБ’ЄДНУЄ

6 лютого 2020 року на базі Сулимівського НВК «ЗОШ I-IIIст.-ДНЗ (ясла-садок) методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум для вчителів художньо-естетичного циклу  з теми  «Сутність художньо-педагогічних технологій та специфіка їх використання на уроках предметів освітньої галузі «Мистецтво».

14:59 06.02.2020

Інтегрований та компетентністний підхід до освітньої діяльності

Для визначення змістовного наповнення та оптимальних форм роботи з дітьми,які б забезпечили перехід з дошкільної освітньої ланки до нових умов шкільного навчання з найменшими психологічними труднощами вчителі початкової ланки на засіданнях творчої групи вирішують важливі завдання.

14:55 06.02.2020

Запрошуємо взяти участь в освітньому проекті «Відкривай Україну»

Проєкт «Відкривай Україну» реалізовується за підтримки та в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури, молоді та спорту України і є унікальною загальноукраїнською платформою, масштабованою на учнів 7-11 класів закладів середньої освіти в усіх регіонах України.

12:05 05.02.2020

Запрошуємо до участі в районному конкурсі на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування

У квітні-травні 2020 року відбудеться районний конкурс на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування. Зазначений захід проводиться з метою визначення кращого досвіду роботи органів самоврядування дітей та учнівської молоді Київщини, удосконалення методологічних підходів до змісту їхньої роботи, популяризації суспільно значущих дитячих та молодіжних проєктів з актуальних напрямів діяльності органів учнівського самоврядування.

11:59 05.02.2020

У світі шкільного стрітболу

Відділом освіти, молоді та спорту організовано проведення фестивалю із стрітболу на базі Яготинського НВК № 3 серед команд дівчат та юнаків міста.

09:02 04.02.2020

Вхід для адміністратора