A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Про послаблення карантинних заходів в закладах закладах освіти

Відповідно до Протоколу № 14 позачергового засідання комісії Яготинської районної державної адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій запроваджено послаблення протиепідемічних заходів на території Яготинського району за умови дотримання протиепідемічних вимог, встановлених постановами Головного державного санітарного лікаря України та дозволено з 01 червня 2020 року.

09:54 04.06.2020

Про послаблення протиепідемічних заходів в закладах фізичної культури і спорту на території Яготинського району

Відповідно до Протоколу № 14 позачергового засідання комісії Яготинської районної державної адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій запроваджено послаблення протиепідемічних заходів на території Яготинського району за умови дотримання протиепідемічних вимог, встановлених постановами Головного державного санітарного лікаря України та дозволено з 01 червня 2020 року роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес центрів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб) за умови забезпечення протиепідемічних заходів на період карантину.

09:50 04.06.2020

Вітаємо призерів обласного конкурсу на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації з метою визначення кращого досвіду роботи органів самоврядування дітей та учнівської молоді Київщини, удосконалення методологічних підходів до змісту їхньої роботи, популяризації суспільно значущих дитячих та молодіжних проектів  з актуальних напрямів діяльності органів учнівського самоврядування  КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»  спільно з обласною радою дітей Київщини проведено обласний етап конкурсу на кращий суспільно значущий проєкт учнівського самоврядування. Ми вітаємо призерів обласного конкурсу на кращий суспільно значущий проєкт учнівського самоврядування Яготинського району:

09:42 03.06.2020

З Днем Захисту дітей!

Міжнародний день дітей — одне з найстаріших міжнародних свят, яке святкується щорічно 1 червня  (в  Україні День захисту дітей відзначається згідно з Указом Президента від 30 травня 1998 року). В листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок, на якій і було ухвалено рішення заснувати міжнародний День захисту дітей. Це було зумовлено тим, що після Другої світової війни багато неповнолітніх по всьому світу залишилися сиротами, без даху над головою, їжі і з різними захворюваннями.

09:16 01.06.2020

Шановні батьки!

Уряд проінформував громадськість про продовження  карантину в Україні до 22 червня 2020 року, але з послабленнями та про можливість поетапного відновлення роботи закладів дошкільної освіти за умови покращення епідемічної ситуації в конкретно взятому регіоні.

09:00 01.06.2020

«Молодь Online»

Цьогоріч Тернопіль переміг у конкурсі «Молодіжна столиця України» і 24 січня урочисто отримав цей статус від Кам’янця-Подільського, який був переможцем 2019 року.  І хоч світова пандемія внесла свої корективи, але все ж 26 травня 2020 року відбувся всеукраїнський молодіжний форум «Молодь Online», що відбувся в рамках реалізації статусу  «Тернопіль – молодіжна столиця України», до якого долучилися і молодь Яготинщини.

08:34 01.06.2020

Молодь святкує День Вишиванки

Вишита сорочка є не тільки частиною гардеробу кожного українця, але й символом та оберегом, який передається з покоління в покоління як безцінний скарб. Вишиванка – це символ, який єднає українців і презентує Україну у світі, це генетичний код та дрес-код нації. 

08:30 01.06.2020

День Європи-2020

В Україні День Європи  -  день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

22:01 14.05.2020

Вхід для адміністратора