A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Чемпіонат Яготинського району з футболу 2020 року

П'ять місцевих команд вищої ліги – «Кристал», «Рятівник», «Автолідер+», «Прапор», та «Атлетик» і представник Полтавської області команда ФК «Теплівка» розпочали три коловий турнір за звання чемпіона Яготинського району з футболу. По дві перемоги в стартових матчах отримали «Кристал» та ФК «Теплівка», які й очолили турнірну таблицю після двох турів. «Рятівник» після нічиєї з «Прапором» відстає від лідерів на два очки.В активі маслозаводчан один заліковий пункт, а «Автолідер+» і «Атлетик» мають в пасиві по дві поразки.

10:04 15.07.2020

Портрет української молоді

Нині в Україні проживає понад 11,2 мільйонів молодих людей віком від 14?ти до 35?ти років, з них близько 14 тисяч проживають в межах Яготинського району. Завдяки своєму запалу та наполегливості молодь здатна творити важливі зміни, спрямовані на розбудову України. Підтвердженням цьому є активна громадянська позиція молоді у період Революції Гідності, анексії Криму та військової агресії Російської Федерації на Сході України. Саме молодь першою приносить у нашу країну сучасні західні тренди та генерує прогресивні ідеї. Представники молодого покоління започатковують тисячі ініціатив, які формують обличчя нашої країни та змінюють її.

09:09 28.06.2020

Діалог «Влада-Молодь»: Київщина відсвяткувала День молоді-2020

26 червня 2020 року членам молодіжної громадської ради при Яготинській районній державній адміністрації випала нагода відвідати обласні урочистості присвячені дню молоді. Захід відбувався на території Пластового вишкільного центру у м. Буча за участі голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна, заступниці міністра молоді та спорту Марини Попатенко та мера міста Анатолія Федорука відбувся діалог «Влада-Молодь».

09:05 28.06.2020

Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» ініціюють створення національного молодіжного онлайн-порталу muv.in.ua

Із метою сприяння підвищенню рівня інформування молоді про наявні можливості в Україні Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» ініціюють створення національного молодіжного онлайн-порталу muv.in.ua.

11:02 22.06.2020

Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Яготинського району у 2020 році

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про охорону дитинства», «Про державну допомогу сім’ям з дітьми», «Про дошкільну освіту», на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах», від 22 листопада 2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», «Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 21 листопада 2002 року № 667 зареєстровано в Міністерстві юстиції України 06 грудня 2002 року за №953/7241, розпорядження голови Яготинської районної державної адміністрації від 02.01.2020 №01 «Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Яготинського району у 2020 році»  безкоштовним харчуванням забезпечено:

08:24 19.06.2020

Обережно-змії!

Літо - сезон збору ягід, грибів, лікарських трав, сінокісних робіт, мандрівок лісами і горами. Саме в цей період частішають випадки укусів людей зміями. Вибираючись до лісу, лугу, в гори варто пам’ятати, що це їх територія, де ми є ненадовго гостями. Незважаючи на те, що на Україні статистика рідко фіксує летальні випадки від укусу змій, радимо вам бути вкрай обережними і уважними, взувати щільне взуття та одягати одяг із цупкої тканини, перш ніж ступати у траву чи чагарник – пошарудіти там довгою палицею.

08:59 18.06.2020

Звернення Яготинського РС ГУ ДСНС до жителів Яготинщини!

З настанням спекотних та сухих днів без істотних опадів, громадяни все частішне відвідують для відпочинку лісові масиви, парки, сквери, водойми через, що зростає загроза виникнення пожеж в природних екосистемах, які призводять до негативних наслідків. У зв’язку з цим, Яготинський РС ГУ ДСНС України у Київській області нагадує населенню міста та району про дотримання основних правил пожежної безпеки:

08:09 17.06.2020

Вхід для адміністратора