A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Неповторний світ поезії у Яготинському музеї «Флігель Т.Г. Шевченка»

11 березня 2020 року відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації на базі музею «Флігель Т.Г.Шевченка» було проведено поетичні читання творів Т.Г.Шевченка та виставка дитячих творчих робіт «Чарівний дивосвіт барв шевченківської поезії» вихованців закладів дошкільної освіти району, присвячені 206-річниці з дня народження Великого Кобзаря.

12:53 11.03.2020

В рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з вихованцями ДНЗ № 5 «Берізка»

11 березня 2020 року в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з вихованцями ДНЗ № 5 «Берізка»м.Яготин.

11:06 11.03.2020

Як повідомляє Укрінформ, в Україні зафіксували перший випадок захворювання на коронавірус.

Як повідомляє Укрінформ, в Україні зафіксували перший випадок захворювання на коронавірус. Заразився чоловік з Чернівецької області, який повернувся з подорожі з Італії.

10:54 06.03.2020

Щоб не трапилось біди, обережним будь завжди

03 березня 2020 року в районному методичному кабінеті відділі освіти. молоді та спорту Яготинської РДА було підведено підсумкиІ (районного) етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Щоб не трапилось біди, обережним будь завжди» на протипожежну та техногенну тематику серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Яготинського району.

10:28 04.03.2020

Яготинський РС ГУ ДСНС України у Київській області попереджає про наслідки спалювання сухої рослинності

Шановні жителі Яготинського району та м. Яготин у зв’язку із аномально спекотною погодою збільшилася кількість пожеж у екосистемах через навмисне спалювання сухостою та сміття на присадибних ділянках. Головною причиною їх виникнення є людська недбалість і недотримання елементарних правил протипожежної безпеки. Запалюючи багаття під час відпочинку в лісі, чи спалюючи минулорічну суху рослинність, сміття в себе на подвір’ї чи присадибній ділянці не дотримуючись правил пожежної безпеки, громадяни не замислюються над тим, що своєю поведінкою вони здатні спричинити масштабну пожежу.

08:21 04.03.2020

Вхід для адміністратора