A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

«Молодь Online»

Дата: 01.06.2020 08:34
Кількість переглядів: 181

Цьогоріч Тернопіль переміг у конкурсі «Молодіжна столиця України» і 24 січня урочисто отримав цей статус від Кам’янця-Подільського, який був переможцем 2019 року.  І хоч світова пандемія внесла свої корективи, але все ж 26 травня 2020 року відбувся всеукраїнський молодіжний форум «Молодь Online», що відбувся в рамках реалізації статусу  «Тернопіль – молодіжна столиця України», до якого долучилися і молодь Яготинщини.


 

В рамках конференції відбулися панельна дискусія за участі: Марини Попатенко, заступниці Міністра молоді та спорту України, Сергія Надала, міського голови Тернополя, Андрія Павловича, координатора ресурсного центру SALTO для країн Східної Європи і Кавказу, експерта програми EU4Youth, Захара Ткачука, тренера освітніх програм молодіжної роботи та політики. Також була нагода заслухати лекції, що провели Ярема Олександр, перший заступник Державного секретаря Кабінету міністрів України, Євген Глібовицький , експерт зі стратегій, керівника компанії pro.mova,Уляна Супрун, виконувачка  обов'язків міністра охорони здоров'я України (2016-2019), лікар, Роман Вінтонів (Майкл Щур), український телеведучий, актор, журналіст та сценарист.

Протягом чотирьох годин нас чекали цікаві спікери-промовці, можливість запитувати та чути відповіді від людей, що творять молодіжну політику,  запальна музична пауза від тренерів соціальних танців, гості з усього світу, адже відбулося включення з європейської молодіжної столиці – французького міста Ам'єн.  Ну, а на завершення на всіх чекало створення Хмаринки Menti, де всі учасники поділилися своїми враженнями.  

Хочеться підсумувати форум деякими думками: інтернет - це основне джерело контактів з людьми, особливо нині, для налагодження партнерських відносин та обміну ідеями, а карантин це не лише про проблеми, а це час почерпати нові знання, це – можливості для розвитку. Тому, не втрачайте можливості, а використовуйте їх повною мірою!


« повернутися

Вхід для адміністратора