A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Вітаємо призерів обласного конкурсу на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування

Дата: 03.06.2020 09:42
Кількість переглядів: 207

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації з метою визначення кращого досвіду роботи органів самоврядування дітей та учнівської молоді Київщини, удосконалення методологічних підходів до змісту їхньої роботи, популяризації суспільно значущих дитячих та молодіжних проектів  з актуальних напрямів діяльності органів учнівського самоврядування  КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»  спільно з обласною радою дітей Київщини проведено обласний етап конкурсу на кращий суспільно значущий проєкт учнівського самоврядування.
Ми вітаємо призерів обласного конкурсу на кращий суспільно значущий проєкт учнівського самоврядування Яготинського району:

у номінації «Вибір професії як життєвий проект старшокласника»  Пєх Крістіна, учениця Яготинського НВК № 3 та її керівника Большакову Ю.А.  за зайняте  ІІ місце в обласному етапі конкурсу на кращий суспільно значущий проєкт учнівського самоврядування.

у номінації «Дитячі лідерські ініціативи: змінюємо світ разом» – Власова Анастасія, учениця Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з роботою  «Живу люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто Яготин» та її керівника Ткаленко О. В. за зайняте ІІІ місце в обласному етапі конкурсу на кращий суспільно значущий проєкт учнівського самоврядування.

Вітаємо переможців і бажаємо ще нових лідерських ідей!


« повернутися

Вхід для адміністратора