A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Діалог «Влада-Молодь»: Київщина відсвяткувала День молоді-2020

Дата: 28.06.2020 09:05
Кількість переглядів: 210

26 червня 2020 року членам молодіжної громадської ради при Яготинській районній державній адміністрації випала нагода відвідати обласні урочистості присвячені дню молоді. Захід відбувався на території Пластового вишкільного центру у м. Буча за участі голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна, заступниці міністра молоді та спорту Марини Попатенко та мера міста Анатолія Федорука відбувся діалог «Влада-Молодь».

Спілкування з представниками влади відбувалося у форматі блок-інтерв’ю «півгодини запитань» (голова КОДА поспілкувався з представниками молоді та запрошеними гостями).

Як наголосив Василь Володін, підтримка молодіжних ініціатив, залучення молоді до прийняття управлінських рішень та вирішення суспільно значущих питань – один з пріоритетів для будь якої влади, що дбає про майбутнє свого регіону та держави. Тому обласна влада робить все залежне, щоб підтримати ініціативи і прагнення молоді.

На завершення діалогу, очільник Київщини вручив кращим молодіжним організаціям області грамоти та цінні подарунки за професіоналізм, системну та ефективну роботу з молоддю і вагомий внесок у розвиток молодіжного руху. Надзвичайно приємно, що до списку кращих потрапила молодь Яготинщини.



« повернутися

Вхід для адміністратора