A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Чемпіонат Яготинського району з футболу 2020 року

Дата: 15.07.2020 10:04
Кількість переглядів: 415

Каналы «Футбол 1/2» покажут чемпионаты Испании, Германии и Франции ...П'ять місцевих команд вищої ліги – «Кристал», «Рятівник», «Автолідер+», «Прапор», та «Атлетик» і представник Полтавської області команда ФК «Теплівка» розпочали три коловий турнір за звання чемпіона Яготинського району з футболу. По дві перемоги в стартових матчах отримали «Кристал» та ФК «Теплівка», які й очолили турнірну таблицю після двох турів. «Рятівник» після нічиєї з «Прапором» відстає від лідерів на два очки.В активі маслозаводчан один заліковий пункт, а «Автолідер+» і «Атлетик» мають в пасиві по дві поразки.

Технічні результати: «Кристал» - «Автолідер» - 3:1; «Прапор» - ФК «Теплівка» - 2:3;  «Рятівник» - «Атлетик» - 7:0;  «Прапор» - «Рятівник» - 1:1;  ФК «Теплівка» - «Автолідер» - 4:1;  «Атлетик» - «Кристал» - 0:4;

Також відбулися матчі двох стартових турів чемпіонату Яготинського району з футболу серед команд першої ліги. Вісім команд представників сільських колективів фізичної культури району поведуть боротьбу за нагороди в цьому році. В зв’язку з демографічною ситуацією в нашому районі, для підсилення конкурентоздатності команд , села пішли на обєднання або підсилення команд гравцями сусідніх сіл району та інших територій. Так для прикладу спільні команди створили Сотниківка з Супоївкою, Фарбоване з Ничипорівкою, Черняхівці підсилилися футболістами Богданівки, Годунівка має у складі команди представників Червоного та Жоравки, Двірківщина і Кулябівка запросили Яготинців, а комади Капустинець та Панфил мають у своїх складах гравців з іншого  району. На жаль через карантин змагання розпочалися з великим запізненням та багатьма обмеженнями (відсутність глядачів, зменшення кількості представників і спортсменів під час змагань, обов’язкова перевірка температури в учасників перед початком матчів, масковий режим при перевезенні спортсменів та інші). Та розроблений федерацією футболу календар, за сприятливих умов, дозволить провести повноцінний чемпіонат.Що стосується перших результатів, то дещо несподівано потужно стартували команди ФК «Сотниківка-Супоївка», «Промінь» Панфили та ФК «Фарбоване-Ничипорівка», які не були серед фаворитів минулорічної першості, а взагалі першоліговий турнір цікавий та непередбачуваний тим що сільські команди мають приблизно рівні склади і результати, в основному, залежать від організаційної роботи в колективах.

Технічні результати: ФК «Сотниківка-Супоївка» - «Обрій» Кулябівка – 2:0; ФК «Фарбоване-Ничипорівка» - «Спартак» Капустинці -0:0; «Промінь» Панфили – «Урожай» Черняхівка -3:1; ФК «Двірківщина» - «Архат» Годунівка – 2:2; «Урожай» - «Обрій» -4:1; ФК «Двірківщина» - ФК «Сотн-Супоїв» - 0:2; «Архат» - ФК «Фарбов-Ничип» - 1:3; «Спартак» - «Промінь» -3:2.

 

За матеріалами Яготинської районної федерації футболу  


« повернутися

Вхід для адміністратора