A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Виставка «Мої досягнення»

Одним з провідних напрямів реалізації сучасного змісту трудової підготовки здобувачів освіти є проектно-технологічна діяльність. Розмаїття представлених у навчальній програмі технологій обробки матеріалів дозволяє дітям якісно та цілеспрямовано реалізовувати актуальні творчі проекти та набувати досвіду. який допопоже їм у майбутньому стати більш мобільними та затребуваними на ринку праці.

09:19 29.03.2021

Технології доповненої реальності

23 березня 2021 року на базі Яготинського НВК № 3 Гречка Оксана Валентинівна, учитель початкових класів провела заключний етап обласного онлайн майстер-класу з теми «Технології доповненої реальності в освітньому процесі». Присутні ознойомились з технологіями, які розширюють можливості вчителів, надаючи стимулюючий цифровий контент та функції, що в найкоротші терміни можуть мотивувати учнів до навчання та підвищувати результативність.

12:28 23.03.2021

Яготинський РС ГУ ДСНС України у Київській області ПОПЕРЕДЖАЄ!

Служба порятунку закликає вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Категорично забороняється розводити багаття поблизу сухої рослинності та залишати недопалки чи сірники на трав’янистій підстилці.

08:53 23.03.2021

Онлайн-опитування

ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» в партнерстві з ГО «Центр кращого Інтернету» за підтримкиПрограми досліджень свободи Інтернету «Counterpart International» проводить онлайн-опитування серед представників адміністрації закладів загальної середньої освіти, педагогічних працівників та батьків учнів чи осіб, які їх замінюють. Метою опитування є оцінювання наявної ситуації в галузі кібербезпеки та розроблення заходів щодо попередження проблем конфіденційності персональних даних і порушень прав людини в Інтернеті.

10:29 19.03.2021

Виставка творів мистецтва

Завдання вчителя образотворчого мистецтва - розвинути в дитини вміння виражати своє ставлення до творів мистецтва, відчувати їх цінність в житті людини, сприймати та оцінювати явища художньої культури.

16:45 17.03.2021

До уваги учителів географії

18 березня 2021 року о 14:00 год за участі Молочко Вікторії Валеріївни, кандидата географічних наук, провідного редактора Українського освітянського видавничого центру «Оріон»; Савчук Олени Володимирівни, кандидата географічних наук, провідного редактора Українського освітянського видавничого центру «Оріон» та вчителів-практиків Київської області на платформі Zoom відбудеться науково-методичний семінар за темою «Специфіка використання ресурсів мережі Інтернет в освітньому процесі для підготовки учнів до складання ЗНО з географії у 2021 році».

12:35 16.03.2021

Успішний вчитель - успішна дитина

16 березня 2021 року в Яготинській ЗОШ № 1 Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено засідання школи молодого вчителя початкових класів з теми «Створення умов для забезпечення успіху кожної дитини».

10:39 16.03.2021

Виправляємо вади мовлення у дітей

12 березня 2021 року на базі ОЗО Яготинський НВК № 2 Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено засідання творчої групи вчителів-логопедів з теми «Розвиток мовленнєво-комунікативних навичок у молодших школярів».

15:35 12.03.2021

Вхід для адміністратора