A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Продовжено об’їзди закладів загальної середньої освіти

Дата: 18.08.2021 11:10
Кількість переглядів: 112

17-18.08.2021 року продовжено об’їзди закладів загальної середньої освіти Яготинської міської ради. В ході об’їзду перевірено стан готовності закладів до початку 2021-2022 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

Зокрема було перевірено будівлі навчальних закладів, пришкільні території, організацію роботи з охорони праці, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо. Значна увага приділялась готовності навчальних закладів до Нової української школи.

У всіх закладах загальної середньої освіти проведені косметичні ремонти класних кімнат, харчоблоків, їдалень, спортивних залів.

Виконано термомедернізацію будівлі ОЗОНЗ «Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)».

Завершено капітальний ремонт з енергозбереження приміщення ОЗО «Яготинський НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. №2».

Зроблений ремонт харчоблоку у Богданівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)».

Придбано технологічне обладнання та виконано косметичний ремонт  харчоблоку Фарбованський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)».

Завершується ремонт підвісної стелі у двох класах філії «Сулимівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)».

Тривають роботи по реконструкції будівлі актового залу в спортивний зал з харчоблоком у Лемешівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Відповідно до рекомендацій державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) всі заклади освіти Яготинської міської ради забезпечені антисептиками, дезінфікуючими засобами, безконтактними термометрами.

Отже, оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році. За результатами огляду складено акти перевірки готовності навчального закладу до роботи в новому навчальному році.



« повернутися

Вхід для адміністратора