A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Об’їзди навчальних закладів

Дата: 18.08.2021 09:08
Кількість переглядів: 139

З метою створення в закладах освіти безпечного освітнього середовища і належних умов для організації і проведення освітнього процесу в 2021/2022 навчальному році робочою групою під головуванням заступника Яготинського міського голови Федини О.І. 16.08.2021 розпочалися об’їзди навчальних закладів.

У вівторок було оглянуто стан території, приміщень, ігрових та спортивних споруд, харчоблоків, нормативно – правове та методичне забезпечення освітнього процесу  міських закладів дошкільної освіти .

В   шести  міських закладах  дошкільної освіти (один-центр розвитку дитини та п’ять – комбінованого типу)  відкрито 34 групи, які  відвідує 825 дітей  . Крім того в цих закладах освіти функціонує шість дошкільних груп спеціального призначення (логопедичні) для 83 дітей, які мають вади мовлення. На основі висновків Яготинського інклюзивно-ресурсного центру організовано п’ять інклюзивних груп: в ЗДО № 2 «Дюймовочка» (1 група), №3 «Ромашка» (2 групи) та № 4 «Пролісок» (2 групи), які відвідують дес'ять дітей з особливими потребами.

Всі заклади дошкільної освіти готові до нового навчального року. За допомогою батьків зроблені ремонти в групах. Персонал садочків приклав максимум зусиль для того, щоб привести в належний стан приміщення та територію закладів.

Яготинською міською радою були виділені кошти для виконання приписів з пожежної безпеки (ЗДО «Зіронька» - 4862грн., ЗДО «Ромашка» - 4916 грн.,  ЗДО « Дюймовочка» - 4787 грн., ЗДО « Пролісок » - 4975 грн., ЗДО « Берізка» - 431878 грн., ЗДО «Волошка» - 296471 грн.).  Крім того закуплено будівельні матеріали для виконання ремонтних робіт на суму 42126 грн.,  виконано ремонт східців у ЗДО «Дюймовочка» (22116 грн.),  ремонт підлоги у ДЗО « Ромашка» (45176 грн.), закуплено холодильники для ЗДО «Зіронька» і «Волошка».

На даний час продовжуються роботи по усуненню приписів з пожежної безпеки, а також   роботи по облаштуванню територій закладів.

Дякуємо Яготинській міській раді, батькам наших найменших вихованців, педагогічному та обслуговуючому персоналу за готовність дошкільних навчальних закладів до нового навчального року.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора