A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

ОБЕРЕЖНО - ТОНКИЙ ЛІД!

Всі повинні розуміти, яку небезпеку криє у собі крига. Особливо нині, коли внаслідок м’якої зими, що супроводжується частими коливаннями температури вона й досі не набула звичної, як для зими, міцності. Від так, може будь-якої миті проламатися під ногами необачного шукача «пригод».

14:45 24.02.2021

Сучасні педагогічні інноваційні технології в дошкільній освіті

23 лютого 2021 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Миненок О. В. було проведено он-лайн засідання творчої групи вихователів-методистів закладів дошкільної освіти на тему: «Інноваційні технології в закладі дошкільної освіти – сучасний погляд на розвиток, навчання та виховання дітей».

11:25 24.02.2021

Міжнародний день рідної мови

21 лютого 2021 року світове співтовариство відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято запроваджено у листопаді 1999 року згідно тридцятої сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності.

10:23 22.02.2021

Особливості планування роботи в закладах дошкільної освіти

19 лютого 2021 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників  Яготинської міської ради Миненок О. В. було проведено спільне засідання методичного об'єднання директорів  та вихователів-методистів закладів дошкільної освіти на тему: «Планування роботи в закладах дошкільної освіти: річний план, вимоги та рекомендації». Мета спільного засідання –  удосконалити знання директорів та вихователів-методистів щодо планування роботи закладів дошкільної освіти відповідно до чинного законодавства.

14:33 19.02.2021

Візуалізація процесу навчання історії

05 лютого 2021 року керівником обласного майстер-класу, учителем історії Опорного закладу освіти «Яготинський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» Лідією Білаш проведено в режимі онлайн засідання з теми «Візуалізація процесу навчання історії». Мета зустрічі - забезпечення розвитку фахової компетентності педагогів-учасників даного профоб’єднання.

12:03 08.02.2021

Звернення Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області до жителів Яготинщини

В зв’язку зі зміною кліматичних умов приведено до бойової готовності сили та засоби аварійно-рятувальних формувань. Підрозділи ДСНС України у Київській області постійно проводять профілактичні рейди в місцях масового підлідного вилову риби. Проте жодна служба не в змозі забезпечити рятувальником кожного рибалку, особливо за умов зверхнього ставлення до порад.

08:41 27.01.2021

Вхід для адміністратора