A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Формуємо мистецькі компетентентності

Дата: 20.08.2021 11:24
Кількість переглядів: 141

20 серпня 2021 року на базі Супоївської гімназії консультантом Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Висоцькою Н.І. проведено засідання творчої групи вчителів музичного, образотворчого мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво» в рамках серпневого педагогічного марафону.

Мистецька освіта в закладах освіти покликана підготувати дітей до активної участі в соціокультурному житті, до подальшої художньо-естетичної самоосвіти.

Учителі обговорили питання викладання предметів художньо-естетичного циклу та створення освітнього процесу в новому навчальному році. Презентувала свою роботу Дейнега В.В., учитель музики Супоївської гімназії, з проблеми «Діагностика та розвиток музичних  здібностей в системі спеціальних дисциплін».

Педагоги взяли активну участь в майстер-класі «Художньо-творча діяльність учнів», який провела вчитель образотворчого мистецтва Рудницька Н.О. Художньо-творча діяльність реалізується у формуванні виконавських умінь з різних видів мистецтва: через опановування графічних, живописних, декоративних технік, знайомство з основами композиції, кольорознавства, ліплення.

За підсумками засідання визначені основні завдання учителя при викладанні предметів освітньої галузі «Мистецтво» та прийняті відповідні рекомендації.



« повернутися

Вхід для адміністратора