A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Формуємо мистецькі компетентентності

Дата: 20.08.2021 11:24
Кількість переглядів: 161

Фото без опису20 серпня 2021 року на базі Супоївської гімназії консультантом Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Висоцькою Н.І. проведено засідання творчої групи вчителів музичного, образотворчого мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво» в рамках серпневого педагогічного марафону.

Мистецька освіта в закладах освіти покликана підготувати дітей до активної участі в соціокультурному житті, до подальшої художньо-естетичної самоосвіти.

Учителі обговорили питання викладання предметів художньо-естетичного циклу та створення освітнього процесу в новому навчальному році. Презентувала свою роботу Дейнега В.В., учитель музики Супоївської гімназії, з проблеми «Діагностика та розвиток музичних  здібностей в системі спеціальних дисциплін».

Педагоги взяли активну участь в майстер-класі «Художньо-творча діяльність учнів», який провела вчитель образотворчого мистецтва Рудницька Н.О. Художньо-творча діяльність реалізується у формуванні виконавських умінь з різних видів мистецтва: через опановування графічних, живописних, декоративних технік, знайомство з основами композиції, кольорознавства, ліплення.

За підсумками засідання визначені основні завдання учителя при викладанні предметів освітньої галузі «Мистецтво» та прийняті відповідні рекомендації.



« повернутися

Вхід для адміністратора