A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Всеукраїнський відкритий марафон з української мови імені Петра Яцика

З метою розвитку в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації і свідомого прагнення до вивчення української мови Міжнародний благодійний фонд «Ліга українських меценатів» та Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» з 22 лютого до 21 березня 2021 року в дистанційному форматі проводитимуть Всеукраїнський відкритий марафон з української мови імені Петра Яцика. Реєстрація на участь у марафоні буде відкрита з 01 до 14 лютого 2021 року.

15:44 23.12.2020

Юні науковці Малої академії наук

22 грудня 2020 року відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації та Яготинським районним центром професійного розвиту педагогічних працівників проведено І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, з метою прищеплення учнівській молоді інтересу до наукової роботи, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

10:22 23.12.2020

Звернення Яготинського РС ГУ ДСНС України до мешканців району та міста!

У зв’язку із різким похолоданням збільшилась кількість пожеж у приватному секторі на території Яготинського району основною причиною пожеж є: перекал пічного опалення та несправність в електромережі домогосподарств.

12:44 14.12.2020

Подаруємо дітям радість

Наближається чудове зимове свято, яке з нетерпінням чекають усі діти - свято Святителя Миколая Чудотворця. Святий Миколай вважається покровителем моряків, торговців, лучників, дітей та студентів. До цього свята всі діти сподіваються отримати подарунки. Напередодні вони пишуть листи до Миколая зі своїми побажаннями і проханнями. У цей нелегкий для України час ми повинні як ніколи бути згуртованими і підтримувати один одного… Насамперед, наших дітей -  майбутнє України. Яготинщина не перший рік долучається до благодійної акції, яка ґрунтується на давніх українських традиціях гуманізму і милосердя. Цього року учні та вихованці закладів овіти, їх вчителі та батьки  стали помічниками Святого Миколая. Протягом тижня активно включилися до районної  акції «Діти дітям» і зібравшии подарунки (канцтовари, розвиваючі ігри, книжки, розмальовки, іграшки, солодощі), які волонтерами будуть доставлені за призначенням у переддень свята. Зібрані новорічні смаколики та вітання  11 грудня 2020 року передані через відділ освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації волонтеру громадської організації допомоги учасникам та ветеранам АТО Овсієнко В.М. І вже нині формуються подарунки (по 3-4 кг), для 400-500 дітей зі Станиці Луганської, Золотого 3, Золотого 4, Луганського та Катеринівки.

08:11 14.12.2020

Spotter dynamik mini rife -2020

Нещодавно в м. Бориспіль за сприяння управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації відбулися індивідуальні змагання «Spotter dynamik mini rife -2020» (стрільба із малокаліберної гвинтівки з попереднім фізичним навантаженням), що були присвячені Дню Збройних Сил України. Захід проводився на базі Бориспільського стрілецького тиру та клубу військової справи «Spotter» з дотриманням всіх карантинних вимог.

13:58 11.12.2020

Зверення Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області до жителів Яготинщини

Шановні громадяни основні причини від яких виникають пожежі – перенавантаження електромережі та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Щоб такого не трапилося, необхідно суворо дотримуватися встановлених для всіх правил пожежної безпеки в побуті та, перш за все, вимоги пожежної безпеки при встановленні та експлуатації електроприладів. Це слід виконувати кожному:

12:11 09.12.2020

В її картинах гармонія і краса

Яскравий, дивовижний світ Катерини Білокур… Недосяжний, неперевершений у своїй красі й такий теплий і затишний. Світ диво-барв і диво-квітів, що постав «з душі майстрині» й навіки освятився «у незнищеннім всесвіті краси», зігрітий променем добра і любові.

12:28 08.12.2020

Обласний майстер-клас вчителів історії

З метою професійного розвитку вчителів історії, поширення передового педагогічного досвіду та впровадження інноваційних форм роботи, 02 грудня 2020 року вчителем історії та правознавства ОЗО «Яготинський НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. №2» Білаш Лідією Миколаївною проведено в режимі online  на платформі Zoom  перше заняття обласного майстер-класу для педагогів Київщини з теми: «Візуалізація процесу навчання історії: теорія і практика». Координатором заходу виступила завідувач відділу суспільствознавчих предметів Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Гребенчук Тетяна Олександрівна.

15:25 03.12.2020

Підведено підсумки футбольного сезону 2019/2020

Футбол називають грою мільйонів тому що, та сила, динамічність, спритність, неочікуваність привертає увагу людей. Футбол – це ніби невеликий спектакль, у якому беруть участь сміливі і мотивовані люди, які готові показати щось цікаве та інтригуюче, свою майстерність – тобто подарувати свято людям, зробити все для того, щоб ним захоплювались.

20:21 28.11.2020

Запрошуємо до участі в проєкті «МОЛОДЬ ЗМІНИТЬ УКРАЇНУ. СПОРТ. Київщина.»

Це проект для тих, хто пов’язує своє майбутнє з Україною, прагне позитивних змін для країни і потребує знань та досвіду для реалізації ідей, що змінюють життя і здійснює свою основну діяльність в сфері спорту, а також зацікавлений і вмотивований розвивати спортивну галузь в регіоні (молоді спортсмени, тренери, менеджери в сфері спортивної роботи, фахівці органів місцевого самоврядування і центральних органів виконавчої влади на місцях, котрі працюють в сфері розвитку спорту, молоді спортсмени, які займають активну громадську позицію, здійснюють політичну діяльність на місцевому рівні).

14:52 19.11.2020

Вхід для адміністратора