A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

Близько 80 відсотків пожеж виникає в житлових будинках громадян і більшість з них по вині самих жителів, які порушують правила пожежної безпеки. Наслідки пожеж в житловому секторі – загибель людей, а також тварин та птиці, знищення житла та матеріальних цінностей. Запобігти лиху можуть заходи пожежної безпеки, що приведені нижче, які необхідно виконувати Вам та членам Вашої сім’ї. Не дозволяйте дітям гратися із сірниками, зберігайте сірники в недоступних для дітей місцях. Топлення печі повинно  проводитись тільки дорослими. Перед початком опалювального сезону перевірте стан опалювальної системи, при необхідності проведіть її ремонт. На горищах усі димові труби й стіни, в яких проходять димові канали, повинні бути відштукатурені та побілені, димоходи очищені від сажі. Не розпалюйте печі бензином, дизельним пальним – це дуже небезпечно. Не перегрівайте печі, не ставте впритул до неї меблі, інші горючі предмети. Сушити й складати на печах одяг, дрова, інші горючі предмети та матеріали – небезпечно. Перед топочним отвором не повинно бути дров, палива та інших горючих матеріалів. Не допускайте паління та використання відкритого вогню в підвалах, хлівах, на горищі та в приміщеннях, де зберігаються горючі матеріали. Не відігрівайте замерзлі труби опалення, водопостачання та каналізації відкритим вогнем, використовуйте для цього пару, гарячу воду або пісок. Не допускайте перевантаження електромережі. Не допускайте експлуатації несправної електромережі. Не залишайте без догляду ввімкнені телевізори та електронагрівальні прилади. Побутові електронагрівальні прилади не встановлюйте біля горючих предметів та матеріалів. Заправку автомобіля, миття запчастин бензином необхідно проводити на відкритих майданчиках. Не зливайте відпрацьовані нафтопродукти в каналізацію та біля гаражу. Не розводьте багаття біля будівель.

11:17 18.11.2020

Оголошено конкурс на участь у Програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України

Програма стажування в Апараті Верховної Ради України – 6-місячне стажування в секретаріатах комітетів та структурних підрозділах Апарату Верховної Ради України для молодих фахівців віком до 35 років з усієї України.

10:43 04.11.2020

Про відзначення Дня захисника України

З метою виховання в учнів почуття відповідальності, любові до Батьківщини, шанобливого ставлення до захисників України, формування активної життєвої та патріотичної позиції, збереження і примноження національних традицій, звичаїв у закладах освіти Яготинського району проведено тиждень  козацької слави. У рамках тижня організовані зустрічі з ветеранами антитерористичних операцій, проведені інформаційні хвилинки «Справжні патріоти»,  тематичні виставки літератури «Слава козацька», «Історія українського козацтва», «Героям-слава».

15:19 29.10.2020

Про відзначення 76-ї річниці вигнання нацистів з України

Патріотично-виховні акції з нагоди відзначення 76-річниці  визволення  України від нацистів з використанням засобів дистанційної комунікації проведені в усіх закладах освіти району. Уроки пам’яті, мужності «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років», «З пам’яттю у серці», «Збережемо пам’ять!», «І буде пам'ять вічно жити про дні ті легендарні», «У граніті, у бронзі, у серцях..», «А дідусь пам’ятає усе..», « Я мрію про вільну, квітучу, єдину Україну, «Хай діти ніколи не бачать жахіть війни», «Пам’ятатимемо  вічно», «Ніхто, крім нас!», «Всі ми – діти козацького роду!», «Героїв країна – моя Україна!», «Партизанська слава» проведені в Яготинських міських школах, Супоївському, Двірківщинському, Сотниківському НВК.    

12:59 28.10.2020

Звернення Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області до жителів Яготинщини

У період похолодання та із початком опалювального сезону, зазвичай різко зростає кількість пожеж у помешканнях громадян. Зазвичай, до цього призводить  необережне використання електрообігрівачів та опалювальних печей, їхня несправність, перевантаження електромереж, тощо. У більшості випадків пожежі трапляються з вини самих громадян. Адже підготовка котлів, печей, димоходів, а також обігрівачів до безпечної роботи це — обов’язок саме мешканців будинків.

10:13 19.10.2020

Запрошуємо учнівську молодь Яготинщини до участі у обласній онлайн-вікторині

Запрошуємо учнівську молодь Яготинщини до участі у обласній онлайн-вікторині, що присвячена до Дня Захисника України, Дня Українського козацтва та Дня створення УПА. Вікторина проводитиметься 14 жовтня  з 9.00 до 16.00 год у програмі  «Сlasstime» окремо – серед дівчат та юнаків, за покликаннями:

09:36 13.10.2020

Вхід для адміністратора