A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Консультативна допомога вчителям

Відповідно до плану роботи 21 вересня 2021 року консультантом Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Висоцькою Н.І. проведено консультування вчителів початкових класів Супоївської гімназії та Філії Сотниківський НВК з теми «Нова українська школа: теорія і практика формувального оцінювання в 1-4 класах» . Вчителі також обговорили питання взаємодії з батьками учнів для формування сприятливого соціально-психологічного клімату у закладі освіти.

16:40 21.09.2021

Консультативна підтримка педагогів

Відповідно до плану роботи 14 вересня 2021 року консультантом Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Висоцькою Н.І. проведено засідання творчої групи вчителів початкових класів Ничипорівського НВК. з теми «Нова школа: освітній простір учня початкової школи» та консультування керівників закладу і вчителів  з питань осучаснення освітнього процесу, діяльності педагогів в умовах реалізації Державного стандарту початкової освіти. Вчителі обговорили питання доцільності використання інформаційно-комунікативних технологій та формувального оцінювання навчальних досягнень учнів 1-4 класів.

16:13 14.09.2021

Олімпійський тиждень

У рамках Олімпійського тижня в ОЗО Яготинська ЗОШ N 1 вчителі фізичної культури Туменок Т. Д. та Маршевський Ю. В. провели для учнів 5- 11 класів цікаві заходи, а саме: відкриття олімпійського тижня, бесіди«Спорт-здоров’я нації», «Олімпійська символіка», «Олімпійська Україна», спортивні змагання. Класні керівники 1-11 класів провели Олімпійський урок на тему: ",«Історія виникнення олімпійських ігор» (1-4 класи), «Олімпійська символіка (5-8 класи), «Міфи і легенди про започаткування Олімпійських ігор» (9-11класи).

16:10 14.09.2021

День села Ничипорівки – це свято, яке об'єднує нащадків козацького роду

10 вересня 2021 року вчителі та учні Ничипорівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» на чолі з директором школи Анатолієм Сасою та його заступником з навчально-виховної роботи Вітою Білокур, на запрошення старости Ничипорівського старостинського округу Валентини Круглової, взяли участь у святкуванні Дня села.

10:57 14.09.2021

Солодкий сюрприз від спонсора

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини охоче здобуватимуть знання, ростимуть здоровими,  щасливими та впевненими у прийдешньому дні.

11:48 10.09.2021

Засідання професійної спільноти вчителів суспільствознавчих  предметів

31 серпня 2021 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради проведено засідання професійної спільноти вчителів суспільствознавчих  предметів. 

15:22 31.08.2021

Вхід для адміністратора