A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

«Тато, мама і я – українська спортивна сім'я»

Дата: 23.08.2021 12:08
Кількість переглядів: 120

23 серпня 2021 року з нагоди 30-річчя Незалежності України на стадіоні «Колос» за звання найспритнішою української сім'ї змагалися команди «Лідер», сім'я Сови (ЗДО № 1 «Зіронька»), «Дружна сім'я» Лобачевських (ЗДО № 2 «Дюймовочка»), «Смайлики», сім'я Дубас (ЗДО № 4 «Пролісок»), «Живчик», сім'я Чуприни (ЗДО № 5 «Берізка»), «Чемпіони», сім'я Шевцових (ЗДО № 6 «Волошка»). До організації змагань долучився тренерський склад Яготинської  ДЮСШ.

Відкриття змагань розпочалося з привітання команд та веселою  розминкою. А демонстрували свої спортивні навички та  сили тата, мами й діти у п’яти цікавих естафетах.

Батьки на власному прикладі довели, що спорт – це весело і корисно, це спільне прагнення до перемоги у нелегкій боротьбі.

 За результатами змагань переможцями стали сім'я Дубас (ЗДО № 4 «Пролісок»).

Срібло отримала сім'я Шевцових (ЗДО № 6 «Волошка»), бронза – у сім'ї Сови (ЗДО № 1 «Зіронька»). Призерами стали сім'я Чуприни (ЗДО № 5 «Берізка») та сім'я Лобачевських (ЗДО № 2 «Дюймовочка»).

Усі родини отримали грамоти від міського голови та подарунки.

Батьки та діти з неймовірним азартом бігали, стрибали та долали усі перешкоди.

Свято пройшло в дружній веселій атмосфері, всі учасники та вболівальники отримали заряд позитивної енергії та гарного настою.



« повернутися

Вхід для адміністратора