A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Герої не вмирають

Дата: 21.02.2019 09:46
Кількість переглядів: 245

Нам треба об’єднатись воєдино,

Бо мрії й прагнення у нас одні -

Щоб стала вільна й сильна Україна,

Ми скажемо разом: «Ні-війні».

«Герої не вмирають» - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.

У Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 19.02.2019 р. відбулися заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до Батьківщини, патріотичної свідомості  та національно – патріотичного духу.


 

З особливою пошаною до національних традицій та єдності  духу, 20.02.2019 року учні школи прийшли в святковому національному одязі. Впродовж тижня в всіх класах пройшли виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні: виховна година «Пам’яті трагічних днів» для учнів 1-4 класів; години спілкування «Слава небесній сотні» для учнів 5-7 класів; «Зима, що нас змінила» для учнів 8-9 класів.

Учні 7-го класу  організували та провели інформаційну акцію «Білий журавель», шкільну лінійку «Небесна сотня білих журавлів» для учнів 5-8 класів. «Мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни і ми про це повинні завжди пам’ятати! - підсумували учні - організатори заходу.

Учні 11 класу разом із вчителем історії Черко Н.П. та за участю районної дитячої бібліотеки провели годину історичної пам’яті «Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе» для учнів 8-9 класів. Старшокласники поіменно згадали героїв, які загинули на Майдані Незалежності і ціною жертовності  показали, що наш український дух  є незламним, а народ  – нескореним. 



« повернутися

Вхід для адміністратора