A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Організація творчих прогулянок з дошкільнятами

12 грудня 2019 року на базі ДНЗ №4 «Пролісок»  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. було проведено засідання районного методичного об'єднання вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Розвиваємо творчий потенціал дітей під час прогулянки».

09:35 16.12.2019

Свято великомучениці Катерини у Богданівців перегукується з ім’ям Катерини Білокур

6 грудня 2019 року, в переддень 119-ої річниці  Великої українки, учнівський та педагогічний колективи Богданівського НВК, громадськість села, працівники КЗ КОР «Яготинський історичний музей», Меморіального музею-садиби Катерини Білокур та будинку культури вшанували народну художницю України.

12:49 09.12.2019

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

У закладах загальної середньої освіти Яготинського району активно проходить  Всеукраїнська акція  «16 днів проти  насильства». Зокрема, проведено: інформаційно-профілактичні зустрічі із працівниками Служби у справах дітей, ЦССМД та працівниками поліції;, години спілкування «Я маю право на життя без насильства», «Життя на продаж», «Права, свободи, обов’язки громадян України», «Що таке гендерне насильство», «Домашнє насильство та шляхи їх протидії», «Права людини»,  уроки з елементами тренінгу «Зупинимо насилля разом», «Геть насильство над дітьми»,  «Попередження насилля в учнівському середовищі», «Твоя відповідальність», «Закон і ми», анкетування та тематичні години психолога;  конференцію «Профілактика булінгу серед підлітків»; дискусію «Чи можуть Інтернет і мобільні телефони бути джерелом насилля?»; круглі столи для лідерів учнівського самоврядування «Мої права і обов’язки», «Закон і право»; вікторину «ВІЛ-інфекція»; загальношкільні акції «Запали свічку» до вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі; флешмоб до Дня боротьби зі СНІДом, «Червона стрічка»; оформлено тематичні інсталяції та стіннівки «Наші долоньки - проти насильства», «Стоп насильству», «Ми проти насильства в сім’ї»; конкурси  дитячих малюнків «Щаслива сім’я без насильства», «Ми проти насильства в сім’ї»; організовано перегляд мультфільмів про дружбу, повагу, толерантність (для учнів 4-5 класів).  

15:33 06.12.2019

Квест-кімната для сенсорного розвиток дітей раннього віку

05 грудня 2019 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О.В. на базі дошкільного навчального закладу(ясла-садок) комбінованого типу №4 «Пролісок» було проведено засідання творчої групи вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми організації життєдіяльності дітей раннього віку на тему: «Використання квест-кімнати в сенсорному розвитку дітей раннього віку».

14:29 05.12.2019

Психологічний супровід в системі інклюзивної освіти

03.12.2019 року на базі Яготинського районного інклюзивно-ресурсного центру  (ІРЦ) методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум  для практичних психологів та соціальних педагогів  закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти  міста та району з теми «Психологічний супровід педагогіки партнерства НУШ. Гуманістичні засади психологічної роботи в системі інклюзивної освіти».

15:23 03.12.2019

Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом.  Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.

12:06 02.12.2019

Школа вояцького духу

Так називався військово-патріотичний вишкіл, що відбувся нещодавно  в с. Козин Обухівського району на базі табору «Дніпро». Програма вишколу передбачала тактичну підготовку, що складалася із теоретичної частини, де учасники ознайомилися із історією застосування тактичних і стратегічних прийомів і методів, переглянули відеофільми про сучасну тактичну підготовку в Збройних силах України, та практичної складової, де інструктори із ГО «Українська тактика» провели заняття із застосування тактичних дій в складі «двійок», «трійок» та «четвірок» в сучасних бойових умовах.

14:15 29.11.2019

Стежиною міркувань

30 листопада 2019 року на базі Яготинського НВК № 3 за традицією проведено районну олімпіаду з математики, в якій взяли участь 27 учнів 3 і 4 класів закладів освіти району.

14:15 29.11.2019

Використання мануального логопедичного масажу в корекційній роботі з дошкільнятами

28 листопада 2019 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О.В. на базі ДНЗ№3 «Ромашка» проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти на тему: «Мануальний логопедичний масаж як один із методів корекційної роботи з дітьми, які мають мовленнєві порушення».

11:11 29.11.2019

Формування ціннісних орієнтирів соціально адаптованої, гармонійно розвиненої особистості

28.11.2019 року на базі Яготинського НВК «СШ-ЗОШ I-IIIст.№3» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум  для заступників директорів з виховної роботи  закладів загальної середньої  освіти з теми «Формування ціннісних орієнтирів соціально адаптованої, гармонійно розвиненої особистості».

16:24 28.11.2019

Вхід для адміністратора