A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Формуємо соціальну компетентність

Дата: 25.02.2020 16:30
Кількість переглядів: 217

25 лютого 2020 року на базі Богданівського НВК методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту проведено семінар – практикум для вчителів 3 класів та школи передового педагогічного досвіду з теми «Розвиток соціальної компетентності молодших школярів».

Вчитель Романенко І.В. продемонструвала інтерактивні методи роботи на інтегрованому уроці читання та природознавства, вміло поєднала різні види читання з повідомленнями учнів про природу і людину та виконанням творчих завдань. Урок був спрямований на стимулювання уяви і мислення учнів, розвиток вміння відтворювати явища та предмети, оцінювання вчинків та активізацію пізнавальної діяльності.

Педагоги відвідали історико-краєзнавчий музей с. Богданівка, де відбулося справжнє дійство «Вечорниці у м'ясниці», який підготувала разом з учнями, батьками, жителями села педагог - організатор школи Бондарєва Н.М.. Присутні поринули у світ українських народних традицій, без яких неможливе виховання підростаючого покоління.

В ході семінару вчителі обговорили питання використання навчальних проектів у школі І ступеня та розвитку творчої особистості. Творчий вчитель формує творчу особистість, бо вчитель є найяскравішим прикладом для школярів. На засідання  були прийняті рішення відповідно до теми.



« повернутися

Вхід для адміністратора