A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Інструктивно-методична нарада для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти

Дата: 27.08.2020 14:26
Кількість переглядів: 178

25 серпня 2020 року у малій залі Яготинської районної державної адміністрації районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту проведено інструктивно-методичну нараду для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти з питань підготовки до нового 2020-2021 навчального року.

У заході взяли участь 10 керівників із 10 закладів дошкільної освіти та 18 вихователів дошкільних груп, які входять до складу навчально-виховних комплексів району.

З основного питання щодо організації роботи закладів дошкільної освіти в 2020/2021 навчальному році виступила методист районного методичного кабінету Миненок Оксана Вікторівна, яка звернула особливу увагу на забезпечення протиепідемічних заходів на період карантину у звязку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Педагоги виявили високий рівень активності у дискусійних питаннях. На завершення було вироблено методичні рекомендації щодо забезпечення ефективних заходів з організації навчально-виховного процесу в закладах дошкільної освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора