A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Інструктивно-методична нарада для заступників директорів із навчально-виховної роботи

Дата: 28.08.2020 10:20
Кількість переглядів: 199

26 серпня 2020 року у малій залі Яготинської районної державної адміністрації методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Мрачик Н.А. проведено інструктивно-методичну нараду для заступників директорів із навчально-виховної роботи щодо організації виховного процесу у ЗЗСО у 2020-2021 навчальному році.

У заході взяли участь 15 заступників директорів із навчально-виховної роботи (педагогів-організаторів). Серед першочергових було розглянуто питання:

  • «Деякі питання організації виховного процесу у 2020/2021 н.р. щодо формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок»;
  • «Про створення безпечного освітнього середовища в закладі освіти та попередження і протидії  булінгу»;
  • «Про виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які  перебувають у складних життєвих обставинах»;
  • Про організацію виховної та позаурочної роботи у закладах освіти у 2020-2021 н.р.;
  • «Про  стан  проведення  заходів  з правовиховної та профілактичної роботи щодо попередження правопорушень, бездоглядності, жорстокості та булінгу у дитячому та молодіжному середовищі».

На заході була присутня директор Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Михайліченко Л.Ф., яка провела інструктивну бесіду щодо обмеження дітей у вечірній час на вулицях без супроводу дорослих та зауважила про тісну співпрацю закладів освіти з підрозділами ювенальної превенції Національної поліції України, службою у справах дітей, соціальною службою для сім’ї, дітей та молоддю.   

  

На завершення було вироблено методичні рекомендації та план дій щодо забезпечення ефективних превентивних (виховних) заходів у  Яготинському районі протягом 2020-2021 н.р.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора