A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Батьки-перші вихователі дитячих душ

Дата: 27.04.2021 08:10
Кількість переглядів: 223

23 квітня 2021 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Оксана Миненок  проведено он-лайн засідання професійної спільноти завідуючих закладів дошкільної освіти на тему: «Організація роботи з взаємодії закладу дошкільної освіти з родиною».

Під час теоретичного блоку Оксана Вікторівна наголосила про значення та ефективність використання інноваційних освітніх технологій в роботі закладу дошкільної освіти з родинами. Одне з головних та стратегічних  завдань  дошкільної освіти – це тісна взаємодія з батьками. Якісне забезпечення освітнього процесу в закладі дошкільної освіти передбачає участь батьків як вірних і розумних союзників у справі розвитку, навчання та виховання дітей, адже процес самопізнання й самоствердження дитини, реалізація її творчого потенціалу в життєвій перспективі неможливі без означеного партнерства.

Змістовну презентацію із досвіду роботи ДНЗ № 4 «Пролісок»  підготувала завідуюча Добровольська Г.П., яка ознайомила з сучасними формами роботи з партнерських взаємовідносин закладу з родинами.

Під час круглого столу учасники засідання презентували інноваційні технології, які використовують педагоги кожного закладу дошкільної освіти у роботі з батьками під час дистанційної освіти з дітьми дошкільного віку.

Наприкінці   керівники закладів дошкільної освіти мали змогу оглянути виставку та ознайомитися з новинками методичної, науково-популярної та художньої літератури, наочним матеріалом, дидактичними іграми з організації роботи з батьками.   

На завершення Оксана Вікторівна підвела підсумки засідання та керівники закладів дошкільної освіти прийняли методичні рекомендації щодо оновлення змісту освітнього процесу в закладах за дистанційною формою навчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора