A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Яготинська команда здобула срібло у грі «Вояцький дух»

Нещодавно на базі ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей» та військової частини с. Дівички Переяслав-Хмельницького району відбулася Відкрита військово-патріотична гра «Вояцький дух»для вихованців військово-патріотичних клубів, гуртків і роїв «Джур» віком 14–17 років. У грі взяли участь представники військово-патріотичних клубів Київщини, Черкащини та Полтавщини.

15:18 28.10.2019

Семінар-практикум для шкільних бібліотекарів «Виховання патріотизму особистості засобами шкільної бібліотеки»

24.10.2019 на базі Лозовоярівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум  для шкільних бібліотекарів з теми «Виховання патріотизму особистості засобами шкільної бібліотеки».

16:01 24.10.2019

Найвідкритіший урок «Ці дні – це менструація»

22 жовтня на базі ОЗОНЗ «Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. – ДНЗ (ясла-садок)» відбувся районний семінар вчителів біології та основ здоров’я. Тема семінару «Як провести найвідкритіший урок?».  Бойко Наталія Василівна вчитель біології ОЗОНЗ «Жоравський НВК» поділитися досвідом з колегами району про те,  як відверто поговорити  з підлітками  про менструацію.

16:00 24.10.2019

Благодійний ярмарок збору коштів для воїнів АТО, ООС пройшов сьогодні у шкільній родині Яготинського НВК № 2

15 жовтня 2019 року в Яготинському НВК «СШ-ЗОШ I-IIIст.№2» за ініціативи учнівського самоврядування було проведено благодійний ярмарок – продаж кондитерських виробів «Сімейні смаколики», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва. До участі у ярмарку активно долучились учні 1 - 11 класів та їх батьки. На шкільному подвір’ї панувала тепла та затишна атмосфера, наповнена пахощами різноманітних смаколиків та ароматом «гарного настрою». Кожний клас в оригінальній формі, цікаво та яскраво рекламував і торгував своєю продукцією: смачною випічкою та ароматними напоями. Всі виручені кошти будуть направлені на потреби бійців АТО,ООС та дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують допомоги на Сході України.

09:36 22.10.2019

Казковий урожай

Промайнуло  дзвінке  літо.  Ступила  на  поріг  золотава  осінь.  Саме  цієї  мальовничої  пори, 10 жовтня 2019 року в  закладах дошкільної освіти Яготинського району проведено виставку саморобок   з  природного  матеріалу «Казковий урожай». 

08:46 11.10.2019

Дошкілля – особлива країна

З дошкільної освіти  починається для дітей довга дорога у такий безмежний і цікавий світ знань, а вихователі відчиняють до нього чарівні дверцята.

11:57 26.09.2019

Вхід для адміністратора