A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Щороку зустрічає Першим дзвоником нас рідна школа…

Дата: 02.09.2019 12:35
Кількість переглядів: 223

2 вересня 2019 року на  святкових шкільних подвірях  закладів загальної середньої освіти Яготинщини зібралося  3722 учнів. Серед присутніх на святі вчителі, батьки та гості. Вперше до родини приєдналися 424 першокласників, яким сьогоднішній день став важливим  та знаменним, адже для них розпочинається нове  життя: навчатися, розвиватися, отримувати знання.

В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати як діяти, жити, самостверджуватися.

На фінішному старті цьогорічного 1 Дзвоника - 173 одинадцятикласників. Швидкоплинно пройде навчальний рік, протягом якого потрібно буде  здати ЗНО, ДПА та вибрати професійну стежку, за якою рухатися вперед, в нове доросле життя. Але нині, ми всі радіємо веселому дружньому гоміну на шкільних подвір’ях. І як приємно бачити малюків, які обіймаючись, плещуть у долоні від задоволення: «Як добре, що ми разом!». Можливо,саме заради таких дружніх добрих слів і варто вчителям заходити до класної кімнати, навчаючи та виховуючи громадянина нової незалежної та вільної держави.

Зі святом нас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!



« повернутися

Вхід для адміністратора