A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Відбулися чергові змагання у школярів Яготинського району

Дата: 08.02.2019 10:51
Кількість переглядів: 212

Відбулися чергові змагання у школярів Яготинського району. Цього разу, учні міських закладів загальної середньої освіти змагалися за перемогу у І (районному) етапі Шкільної баскетбольної ліги України 3х3.

До спортивної зали Яготинського НВК №3 завітали збірні команди юнаків та дівчат міських шкіл. Такі змагання для них були вперше й тому зацікавленості випробувати власні сили і досягти максимального результату, додавали азарту на майданчику.

В кожній грі суперники намагалися демонструвати всі здобуті на  уроках фізичної культури навики гри в баскетбол. Та найкраще з цим серед юнаків впоралися учні Яготинського НВК №3, вони переграли всіх суперників і заслужено здобули першу сходинку. Другими фінішували учні Яготинського НВК № 2,а замкнули трійку призерів юнаки Яготинської СЗОШ №1. Серед дівчат перемогу святкували учениці Яготинського НВК № 2, вони також переграла суперниць у всіх матчах. На другій сходинці турнірної таблиці розмістилися дівчата Яготинської СЗОШ №1. Учениці Яготинського НВК № 3 фінішували третіми.

В підсумку змагань головна мета досягнута – це чудовий настрій від спілкування, можливість випробувати власні сили, продемонструвати навики та вміння, а з таким захопленням та постійними тренуваннями неодмінно результати та перемоги будуть. Вітаємо переможців! А ними були всі хто цього дня виходив на майданчик! Бо саме той хто веде правильний та активний спосіб життя є переможцем. Бажаємо й надалі бути наполегливими, рішучими та працювати над досягненням власної мети, а здобутки неодмінно будуть.


« повернутися

Вхід для адміністратора