A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Відбулося планове засідання молодіжної громадської ради при Яготинській районній державній адміністрації

Дата: 23.05.2019 10:38
Кількість переглядів: 254

22 травня 2019 року відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації проведено планове засідання молодіжної громадської ради  при Яготинській районній державній адміністрації.

В роботі заходу взяли  участь 13 лідерів учнівського та студентського самоврядування Яготинської ЗОШ №1, Яготинського НВК «ЗОШ I-III ст. №2», Яготинського НВК «ЗОШ I-III ст. № 3»,   КВНЗ КОР  «Чорнобильський медичний коледж» та Яготинського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом (ЯІ МАУП).

Представник відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Наталія Анатоліївна ознайомила із порядком денним засідання:

  • зміна складу та вибір голови і заступників молодіжної громадської ради  при Яготинській районній державній адміністрації;
  • звіт (за результатами участі в ініціативній групі Київської обласної молодіжної ради)  делегатів молодіжної громадської ради при Яготинській районній державній адміністрації, що ввійшли до складу Київської обласної молодіжної ради (Богомаз Я.М., Кіріченко М.М);
  • підготовка до Дня захисту дітей у місті;
  • участь у благоустрої міста на літній період (звіт учнівського самоврядування Яготинської ЗОШ №1 щодо участі в проекті «Відкривай Україну»);
  • обговорення реалізації молодіжної політики та здійснення молодіжної роботи на рівні району у  червні 2019 року.

За результатами відкритого голосування, головою молодіжної громадської ради  при Яготинській районній державній адміністрації було обрано Богомаз Яну Миколаївну, яка ознайомила присутніх із стратегією розвитку молодіжної політики у Яготинському районі та планом дій на даній посаді.

Визначена під час засідання ініціативна група з підготовки організаційних  питань розробила план дій щодо участі учнівської та студентської молоді у проведені районного заходу до Дня захисту дітей, який відбудеться 31 травня 2019 року в місті.


« повернутися

Вхід для адміністратора