A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Підвищуємо кваліфікацію керівників закладів освіти

Дата: 16.12.2019 10:41
Кількість переглядів: 187

 З 4 по 12 грудня 2019 року на базі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів  № 1 методичним  кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації організовано  і проведено підготовку директорів і заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів середньої загальної освіти  до діяльності в умовах Нової української школи.

Методист відділу управління закладами загальної середньої освіти обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, тренер Бондаренко Людмила Анатоліївна провела змістовні майстер-класи, тренінги з питань нового змісту освіти, заснованого на формуванні необхідних для успішної самореалізації в суспільстві компетентностей .

Керівники шкіл підвищували кваліфікацію з питань створення стратегії розвитку школи, з новими підходами до управління, сертифікацією педагогів, правовими аспектами діяльності керівника в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».

Слухачі курсів працювали над вирішенням проблеми щодо побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі – «абеткою для директора».

Керівники закладів та їх заступники отримають посвідчення та сертифікати щодо підвищення кваліфікації.



« повернутися

Вхід для адміністратора