A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Онлайн-засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури

Дата: 29.10.2021 15:28
Кількість переглядів: 346

28 жовтня 2021 року директором  Яготинського ЦПРПП Миненок Оксаною Вікторівною було організовано та проведено онлайн-засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури.  Оксана Вікторівна виступила перед присутніми з вітальним словом, подякувала за плідну та результативну роботу, побажала творчого натхнення та  професійного горіння. Також  освітян було ознайомлено із Професійним стандартом вчителя закладу загальної середньої освіти під супровід  цікавої презентації

Філологи Яготинщини взяли активну участь в обговоренні теми  засідання «Формування комунікативної компетентності школярів на навчальних заняттях  української мови та літератури». Учителі  поділилися досвідом, розповіли про власні досягнення на освітянській ниві, підготували слайдовий супровід своїх виступів.  Так Ташоян Світлана Григорівна, учитель української мови та літератури Капустинського НВК «ЗОШ I-III ст. – ДНЗ (ясла-садочок) виступила із доповіддю «Критичне мислення як засіб формування творчої особистості», звернула увагу присутніх на те, що навчає  учнів  визначати мету, завдання власної діяльності,  формує уміння висловлювати  власну думку щодо отриманої інформації та виражати її .

Алдакімова Лариса Леонідівна, вчитель української мови та літератури ОЗО «Яготинська ЗОШ I-III ст. №1» розповіла про використання інноваційних технологій у процесі навчання з метою формування компетентної особистості на уроках української мови та літератури, навела приклади їх використання у роботі з дітьми.

Багатим власним педагогічним досвідом поділилася з колегами  вчитель української мови та літератури Лемешівської ЗОШ I-III ст. Клименко Любов Іванівна, яка наголосила на тому, що вчитель-словесник повинен іти в ногу із новітніми освітніми технологіями, постійно використовувати ІКТ, ігрові технології, заохочувати дітей до створення власних презентацій та розробок, також розповіла про роботу власного педагогічного блогу «Спочатку було слово».

Наприкінці засідання голова ПС Бранець Оксана Іполитівна звернула увагу присутніх на дотримання інструктивно-методичних рекомендацій щодо викладання української мови та літератури, побажала успіхів у педагогічній діяльності та міцного здоров’я.



« повернутися

Вхід для адміністратора