A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Футбольний турнір у Двірківщині

Традиційно наприкінці вересня  шкільна родина філії Двірківщинський НВК "ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ (ясла-садок)" ОЗО Яготинського НВК  "СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. № 3"  проводить футбольний турнір. З роками він видозмінюється : 20 років тому це був районний, потім - Всеукраїнський дитячий, а вже всьоме проводиться турнір ліги "Родинна Ліга Супер UA з футболу".  Цьогоріч він присвячений  45-річниці від дня народження нашого земляка, володаря золотого м'яча, головного тренера збірної України 2016 - 2021 років Андрія Шевченка.

11:17 04.10.2021

Про участь в акції «Монетки дітям»

ОЗО «Яготинський НВК  № 2» інформує, що у вересні 2021 року наш навчальний заклад долучився до акції «Монетки дітям», яку проводить Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки». Метою якої є збір монет номіналом 25 копійок, що вийшли з обігу та перетворення їх на допомогу для онкохворих дітей.

14:29 30.09.2021

Заходи до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в Лемешівській ЗОШ

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України — пам'ятний день в Україні. З метою вшанування  військовослужбовців  і учасників добровольчих формувань, які загинули, відстоюючи незалежність України, в школі проведено тематичні заходи.

08:28 30.09.2021

Забезпечення управлінських процесів у закладах дошкільної освіти

28 вересня 2021 року заступник міського голови Олена Федина, начальник відділу освіти Світлана Комаренко, директор Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Оксана Миненок прийняли участь у роботі круглого столу для директорів закладів дошкільної освіти з проблеми «Організація роботи щодо формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах дошкільної освіти». Основною метою та завданнями круглого столу було розробити систему роботи в закладах дошкільної освіти із забезпечення якості освіти, проаналізувати стан організації харчування та освітнього середовища для дітей.

15:57 28.09.2021

Дошкілля – веселкова країна дитинства!

З ініціативи Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» та за підтримки комітету Верховної ради України з питань освіти, науки та інновацій з 20 по 24 вересня 2021 року проходив Всеукраїнський тиждень дошкілля. Протягом тижня депутати, державні службовці, ведучі науковці, працівники закладів дошкільної освіти, батьки працювали разом над оновленням змісту та забезпечення якості дошкільної освіти. Основною метою заходів було звернути широку увагу суспільства на ціннісність дошкільної освіти, проблеми дошкільних установ і дошкільного дитинства в цілому, адже дошкільний вік -  особливо важливий і відповідальний період в житті дитини. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до її внутрішнього світу.

11:10 27.09.2021

Семінар-практикум для заступників директорів закладів освіти

Відповідно до плану роботи 23 вересня 2021 року  Яготинським центром професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради проведено семінар-практикум для заступників директорів закладів освіти з теми «Організація роботи з професійного розвитку педагогічних працівників в закладах загальної середньої освіти». Оксана Миненок, директор Центру ПРПП виступила з презентацією щодо організаційної роботи з атестації педагогічних кадрів та професійного стандарту «Вчитель закладу загальної середньої освіти як основа діяльності закладу».

13:52 24.09.2021

Підвищення кваліфікації асистентів учителів

На виконання наказу департаменту освіти і науки від 23.07.2021 № 143 «Про організацію та проведення підвищення кваліфікації педагогічних працівників», відповідно до плану роботи з 22 вересня 2021 року Яготинським  центром професійного розвитку педагогічних працівників організовано курси підвищення кваліфікації асистентів учителів для роботи в умовах інклюзивного навчання та з метою підвищення методичного і практичного рівнів професійної компетентності педагогів. Тренінги з питань організації  та змісту роботи інклюзивного навчання, створення комфортного освітнього простору для дітей з особливими освітніми потребами, складові моделі інклюзивної освіти провела Людмила Багдасарова, тренер з навчання асистентів учителів, методист відділу практичної психології та соціальної роботи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів».

12:49 23.09.2021

Вхід для адміністратора