A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Семінар – практикум професійної спільноти вчителів Захист України

05  січня  2022 року на базі ОЗО Яготинський НВК «СШ - ЗОШ І-ІІІ ст.  № 3» консультантом Яготинського  ЦПРПП  Ганжою С.І. проведено семінар – практикум  вчителів фізичної культури та Захисту України з теми «Формування національно – патріотичної свідомості дітей та молоді засобами Всеукраїнської  дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)». Досвідом підготовки членів команди та проведення гри поділилися  Шевченко Валерій Володимирович, вчитель Захисту України Лозовоярівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла – садок)», керівник гуртка «Джура» Яготинського БДЮТ, вчителі ОЗО Яготинський НВК № 3 Бондарєв Олександр Васильович і Майсак Олександр Олександрович  Захисту України та фізичної культури відповідно.

09:44 06.01.2022

Добрі люди, хай завжди вам добре буде!

Є тисячі українців, для яких творити добро, допомагати іншим так само природно, як жити, дихати, працювати. Адже благодійництво – це не матеріальний, а духовний світ, це велика справа великих людей.

16:12 22.12.2021

Ничипорівський НВК щиро дякує спонсорам, які придбали новорічні подарунки для вихованців дитсадка та учнів закладу освіти

Всі ми знаємо з шкільної парти, а то й з дитсадка, що людина починається з добра і добром освячується. На жаль, за буденними справами ми не часто замислюємося над тим, що ж таке доброта, честь, милосердя? Хоч в усі віки людство сповідувало саме ці принципи. І особливо приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисно, доброзичливо та від щирого серця. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

11:20 22.12.2021

Працює Мала академія наук

16 грудня 2021 року у малій залі Яготинської міської ради Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено І (регіональний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук з метою підтримки дослідницької діяльності школярі, пошуку обдарованої молоді.

16:24 16.12.2021

Професійний розвиток педагогів

Відповідно до плану роботи Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників 14 грудня 2021 року в малому залі Яготинської міської ради проведено семінар-практикум для директорів закладів освіти з теми «Організація роботи з професійного розвитку педагогічних працівників у закладах освіти». Миненок О.В., директор Яготинського ЦПРПП  виступила з питаннями «Професійний стандарт керівника закладу освіти як основа діяльності закладу», «Професійний стандарт «Вчитель закладу загальної освіти» та наголосила на визначенні власного професійного розвитку та виконанні  трудових функцій  кожним працівником. Висоцька Н.І. та Ганжа С.І., консультанти центру ознайомили з порядком визначеня результатів підвищення кваліфікації у сфері освіти й організацією забезпечення внутрішньої системи якості освіти. В ході засідання також обговорили питання «Моделювання траєкторій професійного розвитку педагогічого працівника».

16:51 14.12.2021

Олімпіади тривають

11 грудня 2021 року на базі ОЗО Яготинський НВК № 3 Яготинським центром професійного розвитку педагогічних працівників  проведено ІІ (регіональний) етап олімпіад  з  правознавства, астрономії, трудового навчання  серед учнів  9-11 класів. 20 учасників змагань  мали  змогу   продемонструвати свої знання і вміння з навчальних предметів та творчі  здібності.

12:04 13.12.2021

Олімпіада з фізики

05 грудня  2021 року на базі ОЗО Яготинський НВК «СШ – ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» Яготинської міської ради проведено ІІ (регіональний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад  з фізики.

16:08 06.12.2021

Участь в обласному етапі конкурсу імені Т. Шевченка

04  грудня 2021 року, в режимі он-лайн, проведено ІІІ (обласний) етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. В конкурсі взяли участь учні-переможці ІІ етапу: Михайлов Владислав, учень 9 класу ОЗО Яготинський НВК № 3, Редька Анна, учениця 5 класу та Митько Вікторія, учениця 11 класу ОЗО Яготинський НВК № 2. Чекаємо результатів конкурсу і перемоги.

16:07 06.12.2021

Вхід для адміністратора