A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

06 березня 2024 року відбулися змагання з баскетболу (юнаки) та черліденгу

Дата: 07.03.2024 15:57
Кількість переглядів: 29

06 березня 2024 року закінчився ІІ (територіальний) етап змагань в рамках Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Яготинської міської ради з баскетболу (юнаки) та черліденгу. Змагання проводилися у приміщенні Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи.

За право представляти громаду на районному рівні з баскетболу (юнаки) та черліденгу змагалися команди Яготинського ліцею № 1, Яготинського ліцею № 2, Яготинського ліцею № 3.

За підсумками суддівського оцінювання перемогу з баскетболу здобула команда "Гепард" Яготинського ліцею № 3.

ІІ місце - команда "Ірбіс" Яготинського ліцею № 2.

ІІІ місце - команда "Foxes" Яготинського ліцею № 1.

Команди дівчат з черліденгу залишили незабутнє враження на суддівську колегію, команди юнаків з баскетболу та вболівальників. За короткий проміжок  часу їм вдалося підготуватися до яскравих виступів та продемонструвати свої вміння та навики. Гарні постановки, цікаві виступи, видовищні гімнастичні піраміди, яскраві костюми - все це демонстрували команди трьох Яготинських ліцеїв, вражаючи глядачів. Усі присутні активно вболівали та дружньо підтримували учасниць оплесками.

Перемогу здобула команда дівчат з черліденгу Яготинського ліцею № 3.

ІІ місце - команда Яготинського ліцею № 2.

ІІІ місце - команда Яготинського ліцею № 1.

Вітаємо переможців та переможниць змагань, які представлятимуть Яготинську громаду у районних змаганнях.

Відео змагань учасниць з черліденгу за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1diKOJwis5m9dizVjxincEm-dr5o1dM0R?usp=sharing

 


« повернутися

Вхід для адміністратора