A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Парад закриття змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" на території Яготинської міської територіальної громади

Дата: 19.03.2024 16:39
Кількість переглядів: 21

19 березня 2024 року у Яготинській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся захід, присвячений завершенню ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" на території Яготинської міської територіальної громади. Проведення та розвиток всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році відбулися під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО" .

"У спорті завжди виграють найсильніші. Тільки завдяки своїй завзятості, працьовитості і прагненню домогтися бажаної мети спортсмени здобувають перемоги. Часом шлях до цього п’єдесталу триває кілька років. Вітаю вас. Ви - неймовірні, найкращі. Ви - гордість Яготинщини. Надіємося, що і у наступних етапах ви покажете високі результати", - з такими словами подяки і підтримки звернулася начальник відділу освіти Яготинської міської ради С. Комаренко до команд - переможців з таких видів спорту:

баскетбол (юнаки) - команда Яготинського ліцею № 3;

баскетбол (дівчата) - команда Яготинського ліцею № 3;

волейбол (юнаки) - команда Яготинського ліцею № 3;

волейбол (дівчата) - команда Яготинського ліцею № 2;

черліденг - команда Яготинського ліцею № 3;

футзал - команда Яготинського ліцею № 3;

спортивне орієнтування - команда Яготинського ліцею № 3.

Слова вітання до команд - переможців пролунали від начальника відділу молоді та спорту Л.Даценко, з рук якої капітани команд отримали спортивну форму.

Вітаємо переможців ІІ (територіального) етапу та бажаємо успіхів у змаганнях ІІІ (районного) етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги".

Посилання на відео заходу

 


« повернутися

Вхід для адміністратора