A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Проведення І районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") у Яготинській міській територіальній громаді)"

   19 травня на території Яготинського ліцею 3 було проведено урочисте відкриття І районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") . "Гра "Джура" — це державна система патріотичного виховання молоді, яка діє протягом всього навчального року. Вона складається із роботи в школі. Згідно із наказом Міністерства освіти передбачено план виховної роботи на рік, і все це входить у гру.

10:14 20.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху “Безпека на дорогах в умовах воєнного стану” в Яготинському ліцеї № 1

17 травня 2023 року в Яготинському ліцеї N 1 було проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому» з основ безпеки дорожнього руху та запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод спільно з інспекторами ювенальної поліції. Правоохоронці ознайомили школярів із правилами дорожнього руху. Учні із задоволенням слухали поліцейських, навчалися дорожній грамоті та розглядали службовий автомобіль.

10:55 19.05.2023

Перемога у Всеукраїнському челенджі серед закладів освіти "Будь активним заради миру!"

  Протягом вересня- жовтня 2022 року ОЗОНЗ "Жоравський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ (ясла-садок)" брав участь в конкурсі серед закладів освіти "Будь здоровим заради миру!" в рамках українсько-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я".  Результат -  отримано набір для бадмінтону (20 ракеток, 24 волани, 2 сітки + сумка) для розвитку  шидкісно-силових компетенцій, поліпшення координації рухів, гнучкості і м’язової сили.

15:11 02.05.2023

"Перша ліга" на базі ОЗОНЗ "Жоравський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ (ясла-садок)"

    28.04.2023 р. пройшов  півфінал ІІІ фізкультурно-оздоровчого заходу "Учнівська ліга "Здорова Україна" - "Перша ліга". На базі ОЗОНЗ "Жоравський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ (ясла-садок)" змагалися команди учнів 5 класів: Богданівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» ім. К.Білокур, Черняхівської гімназії, ОЗОНЗ Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» та Лозовоярівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)».

11:59 01.05.2023

ІІІ етап «Учнівська ліга «Здорова Україна» на базі Ничипорівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)". Змагання з волейболу та корфболу

   27 квітня 2023 року на базі Ничипорівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок)" було проведено ІІІ етап фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна» «Перша ліга» Яготинської міської ради серед команд Капустинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.–ДНЗ (ясла-садок)» та Ничипорівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.–ДНЗ (ясла-садок)», з метою залучення учнівської молоді до різноманітних видів фізкультурно-спортивної діяльності та мотивації учнівської молоді до здорового та активного способу життя.

12:11 28.04.2023

В ОЗОНЗ "Жоравський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ (ясла-садок)" відбувся І етап Всеукраїнського фізкультурно - патріотичного фестивалю "Козацький ґарт"

   18 - 19 квітня 2023 р. в ОЗОНЗ "Жоравський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ (ясла-садок)"" відбувся І етап Всеукраїнського фізкультурно - патріотичного фестивалю "Козацький ґарт".  У змаганнях взяли участь учні 5-11 класів.

13:47 21.04.2023

Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль учнів України «Козацький гарт» в Яготинському ліцеї № 2

       З метою формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я школярів,виховання учнівської молоді на кращих традиціях українського народу 20 квітня 2023 року на базі Яготинського ліцею №2 відбувся шкільний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю учнів України «Козацький гарт».

12:43 21.04.2023

І етап фізкультурно-патріотичного фестивалю учнів України «Козацький гарт» серед учнів 5-10 класів в Лемешівській ЗОШ І-ІІІ ст.

З 10 квітня по 17 квітня 2023 року у Лемешівській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов І етап  фізкультурно-патріотичного фестивалю учнів України «Козацький гарт» серед учнів 5-10 класів.

16:51 17.04.2023

Вхід для адміністратора