A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Відкриття класів безпеки у закладах освіти Яготинської міської ради

Дата: 24.01.2024 18:07
Кількість переглядів: 34

   Сьогодні, 24 січня, у Яготинський територіальній громаді для учнів ліцеїв № 1 та № 3 відкрили свої двері нові Класи безпеки. Основна мета Класів безпеки – навчити школярів правил пожежної, мінної безпеки, а також правил надання домедичної допомоги.
  Перший урок у класі Яготинського ліцею N 1 був активним і пізнавальним - рятувальники разом з поліцейськими розповіли дітям базові правила безпеки життєдіяльності, які необхідно приміняти як вдома, так і в школі та інших різних місцях. Після теоретичної частини, діти радо знайомилися з пожежною технікою та спорядженням, приміряли бойовий одяг на шкільному подвірʼї.
  Також фахівці оперативних служб ще раз з малечею обговорили алгоритм дій під час повітряної тривоги - і змогли відпрацювати його на практиці, адже прозвучав сигнал «Повітряна тривога» в реальності і учні Яготинського ліцею N3 з Класу безпеки перейшли до укриття. І аби не гаяти часу та мати силу та знання проти небезпек, які несе з собою наш ворог, продовжили навчання з фахівцями ДСНС та МВС вже у безпечному місці. Завзяті маленькі українці засипали офіцерів питаннями, а особливо їх хвилював пес Патрон, девіз якого «Не підходь. Не чіпай. Телефонуй 101» діти знають на памʼять. Тож навіть повітряна тривога не стане на шляху до знань, таких необхідних та корисних, таких, які збережуть життя.


« повернутися

Вхід для адміністратора