A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Порядок організації харчування дітей в закладах дошкільної освіти

Дата: 23.11.2021 08:08
Кількість переглядів: 138

22 листопада 2021 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Миненок О.В.  проведено спільне засідання професійних спільнот директорів та старших медичних сестер закладів дошкільної освіти на тему: «Організація харчування за новим порядком:розділяємо обов’язки, аналізуємо норми».

Презентаційний блок засідання розпочала Миненок О.В., яка обґрунтувала тему та мету зібрання, а також ознайомила учасників засідання зі змінами до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» . 

Учасники засідання, під час теоретичного блоку, розширили та систематизували свої знання про нормативно-правові документи з організації харчування дітей. Особливу увагу звернула Оксана Вікторівна на умови реалізації норм та Порядку організації харчування у закладах дошкільної  освіти.

Під час круглого столу учасники засідання обговорили проблему щодо впровадження примірного меню на зимовий період відповідно до вимог чинного законодавства.

Старша медична сестра ЗДО №6 «Волошка» Шадловська І.О. ознайомила учасників засідання із новими вимогами щодо складання меню відповідно до вікових та фізіологічних потреб дітей дошкільного віку.

Також учасники засідання під час дискусії обговорили фактори, які сприяють виконання вимог чинного законодавства із організації повноцінним харчуванням дітей.

В ході засідання учасниками засідання прийняті методичні рекомендації з даної проблеми.



« повернутися

Вхід для адміністратора